Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Goood morgon!

Hoppas att allt är bra med er! Vi är insnöade i vanlig ordning och annars händer det inget nytt.. Ska snart gå ut och skotta, ta barnen till föris och sedan jobba hela dagen. Har annars en tid för laser (hårborttagning) sent ikväll och ska även göra en annan typ av laserbehandling i ansiktet (”fotona” heter den och stramar upp huden och förbättrar kollagenproduktionen). Ska dit sent på grund av 1. det är mer corona-vänligt och tomt 2. jag kan gå och lägga mig direkt efteråt så att jag slipper se mitt röda face i spegeln en hel dag efter behandlingen, haha.

Drack denna igår och den var sååå god! Brukar ju köpa denna drickkvarg med annan smak annars men ska helt klart köpa den igen, mmmhm.

När barnen hade somnat igår tog jag på mig tre (!!) jackor och gick ut och skottade. Jag är så himla lättfrusen och det var världens storm + snö överallt. Såg också hur alla grannar skottade för glatta livet för femte gången dom med.. Alltså när ska det sluta snöa!? Snart snöar det ju för mina fönster på nedervåningen, haha.. Helt sjukt. Gick sedan och hämtade posten och såg huset såhär på håll.. Blev så glad och ledsen samtidigt för tänkte på att det här faktiskt är VÅRT hus. Tänk att jag och barnen bor där tillsammans. Och så blev jag ledsen för att jag tänkte på att det nog ändå inte är min slutdestination här i livet. Jag vill ju bygga nytt hus men det är ju längre fram i så fall. Men ändå. Jag fick typ en klump i magen av tanken på att jag någon dag faktiskt kommer att flytta härifrån. På kvällen får man ju mer djupa tankar så idag är jag inte alls ledsen över det, hehe. Men minns känslan jag hade igår kväll när jag tog den här bilden.

Innan barnen skulle bada och sova så lekte dom med Jolies nya födelsedagspresenter. Dessa vattenpärlor tyckte dom var SÅ roliga. Tips, tips! Det är alltså pärlor som man lägger ut på en pärlplatta och sedan sprayar med vatten så att dom geggar ihop i varandra och sedan torkar. Kul ändå =)

Gjorde ”chili con carne” till middag med råris och massor av koriander. Typ det godaste jag vet just nu. Åt faktiskt koriander på mina ostmackor igår också, haha.. Med tomat och örtsalt. Vill ha det på allt just nu! Förut hatade jag det och tyckte att det smakade tvål men har verkligen lärt mig att tycka om det.

Nu ska jag ta tag i dagen men vi hörs lite senare. Puss och kram!/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss