Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jolie, tre år

Igår fyllde min lilla tjej tre år! Min starka, fina, kloka, stora, lilla flicka. Som för alltid kommer att vara min lilla, lilla bebis (ifall jag nu inte skaffar fler barn i framtiden, haha). Är så stolt över henne – över allt hon är och allt hon blivit. Tänk att jag fick just henne. Är tacksammast i hela världen. Vi firade med saffransmunk, jordgubbar och paket innan frukost och innan föris igår.

Här låg hon i magen för 3,5 år sedan ungefär..

Och här är lite bilder från hennes resa genom livet såhär långt:

Mamma älskar dig mest av allt. Min älskade, älskade skatt. Min Jolie <3

Kommentarer

  1. Nettie

    Grattis Jolie!

    Så fint golv ni har. Exakt den nyansen som bilden har från köket med babysittern söker jag. Vad är det för märke och färg?

  2. Maria

    Så söt! Är i vecka 32 med mitt första barn och är så osäker på klädstorlekar. Jolie var ganska medelmåttigt stor när hon föddes, min son ligger mitt på kurvan så han beräknas väga runt 3500 och vara runt 50 cm vid födseln. Har dina barn haft storlek 50 eller 56 vid födseln?

      1. Maria

        Åh tusen tack för svar, då har vi gjort nog gjort rätt i att knappt köpa något i storlek 50, det vi köpt har vi behållit lapparna på så att vi kan byta till 56 isf. Nu har han dock börja skrämma oss då han börjat fixera oss så vi kanske får bebis betydligt tidigare men hoppas han stannar till vecka 36-37 iaf 🙂

  3. Tvåbarnsmamman

    Grattis! Vår lillasyster kom bara en månad före Jolie så har också en treåring här hemma. Det är så typiskt andra barnet men hon är också ”bebis” för oss. Hänger inte alls med i hennes utveckling som med storebror, blir förvånad varje gång hon faktiskt kan något som jag inte förstått att hon (såklart) redan kan. Sedan är hon väldigt medveten om att hon ses som liten och utnyttjar det gärna haha😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish