Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jolie, tre år

Igår fyllde min lilla tjej tre år! Min starka, fina, kloka, stora, lilla flicka. Som för alltid kommer att vara min lilla, lilla bebis (ifall jag nu inte skaffar fler barn i framtiden, haha). Är så stolt över henne – över allt hon är och allt hon blivit. Tänk att jag fick just henne. Är tacksammast i hela världen. Vi firade med saffransmunk, jordgubbar och paket innan frukost och innan föris igår.

Här låg hon i magen för 3,5 år sedan ungefär..

Och här är lite bilder från hennes resa genom livet såhär långt:

Mamma älskar dig mest av allt. Min älskade, älskade skatt. Min Jolie <3

Kommentarer

  1. Maria

    Så söt! Är i vecka 32 med mitt första barn och är så osäker på klädstorlekar. Jolie var ganska medelmåttigt stor när hon föddes, min son ligger mitt på kurvan så han beräknas väga runt 3500 och vara runt 50 cm vid födseln. Har dina barn haft storlek 50 eller 56 vid födseln?

  2. Tvåbarnsmamman

    Grattis! Vår lillasyster kom bara en månad före Jolie så har också en treåring här hemma. Det är så typiskt andra barnet men hon är också ”bebis” för oss. Hänger inte alls med i hennes utveckling som med storebror, blir förvånad varje gång hon faktiskt kan något som jag inte förstått att hon (såklart) redan kan. Sedan är hon väldigt medveten om att hon ses som liten och utnyttjar det gärna haha😊

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss