Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Minikalas för min lilla tjej

Inlägget innehåller annonslänk

I helgen hade vi minikalas för vår lilla tjej. Hade det så mysigt och Jolie var så himla glad hela dagen.

Denna tårta var MAGISK. Alltså såååå god! Har typ cravings på den nu!

Jag har så himla tjockt hår så när jag lägger över allt på ena sidan blir min lugg så hög, haha.. Vill bara tunna ut det massor nu för har inte varit hos frisören på ett år typ!? Just nu är jag verkligen inne i en period där jag hatälskar mitt hår lite extra. Det är typ för mycket att sköta och jag är less på att det tar 100 år att torka efter dusch och att det är precis överallt hela tiden. Samtidigt så älskar jag ju att ha långt och tjockt hår! Men är bara less på det just nu och börjar förstå varför ”alla” klipper kort just nu. Jag hade dock aldrig gjort det ändå då jag vet att jag hade ångrat mig samma sekund som jag klippte av det. 

Även fast vi bara var fyra barn så körde vi fiskedamm till allas stora lycka!

Jag gillar inte kaffe speciellt mycket men detta var faktiskt gott (med massor av mjölk i, haha). 

Tycker att det är så gulligt att barnen har sina ”bestämda platser” vid vårt matbord för att vi umgås så mycket. Så till och med när vi vuxna inte sitter vid bordet så sätter dom sig där dom brukar. Älsklingar!

Jolie fick så mycket fina presenter och bland annat klistermärken som hon ÄLSKAR. Det är typ det enda hon vill leka med just nu. 

Passade på att fira Adi med då jag inte var hemma den helgen han fyllde år nu i januari. 

 

Vår lilla tjej somnade såååå nöjd och glad. Så tacksam över att vi har världens, världens bästa vänner!

Och mamman är fjortis i vanlig ordning ;p Förresten så är min tröja HÄRIFRÅN. Var några som undrade på insta story igår. Och Jolies kläder är från Kappahl. 

Kommentarer

  1. Tua

    Längtar också tills man vågar gå till frisören. Har inte varit hos någon frisör sedan Corona bröt ut. Har så lång och mitt hår blir alltid så tunt när jag har långt hår. Tror faktiskt att du skulle passa jättebra i kortare hår. Men när man vågar gå till frisören ska jag göra det. Vart i Umeå går du? Behöver lite tips! Efter jag är ifrån Thailand så kan jag inte göra så mycket med mitt hår🙈 än att klippa det, skulle se jättekonstigt om jag skulle färga mitt hår🙈

  2. Sarah

    Var glad för ditt tjocka hår, ta det inte för givet och njut av att kunna ha vilken frisyr du än vill! 🙏❤️ Jag själv börjar tappa allt hår och ska ringa och boka tid för hårtransplantation en dag när jag förhoppningsvis har lyckats samla ihop pengarna till det. Jag oroar mig konstant för att det syns, och måste hela tiden tänka på vilken frisyr jag har för att dölja det. Jag har inte badat ute eller i badhus på ca 7 år, för det syns som mest när jag har blött hår.. Hela livet kretsar kring att dölja min skam. 😔

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Förstår <3 du är vacker som du är! Men håller tummarna för att du snart kan göra en transplantation om det är det du önskar. STOR kram till dig <3 Och vi har alla våra skavanker som vi inte tycker om lika mycket på oss själva. Men vi är lika fina för det.

  3. Louise

    Härligt med kalas! Jag har en fråga då vi håller på och bygger hus! Sååå spännande och kul men också väldigt svårt med alla val. Jag undrar om du vet vad era plattor i hallen heter? Så himla fina! Perfekt att inte ha trä i hallen på golvet då det blir en del smuts man drar in. 🙂 tänkte också på ditt kakel i köket, vi funderar på att välja det med fasade kanter också men har funderat på om det är jobbigt att hålla rent då det inte är släta plattor? Är du nöjd med dom fasade?
    Tack för en fin blogg! 🙂

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Åh så spännade!!!<3 Kika i arkivet om där vi bygger hus så har jag nog skrivit ut det i något inlägg där med alla val 🙂 Det är underbart. Är supernöjd och bara man torkar av det direkt så är det enkelt att få rent. Jag torkar det direkt det stänker upp något och då är det inga problem alls! Kram 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish