Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

21:24

Syns kanske på min frippa att jag har haft en lång dag.. =) Bloggar från mobilen nu och skulle helst bara sitta kvar på barnens pall här inne i badrummet och somna mot väggen. Är så trött så det går knappt att beskriva! Somnade faktiskt till med barnen en stund och det var skönt. Ska iallafall snart börja städa, plocka bort efter middagen, fylla i alla papper inför Jolies treårskontroll, dubbelkolla våra val av förskoleklass för Jason och gå och bryta upp min brevlåda för att få ut posten, haha.. Det mesta börjar iallafall klarna upp och imorgon får jag hit ett företag som ska kika på golvet för att se vad vi ska göra med det nu framöver. En tekniker kommer också att återkoppla senast på fredag gällande både min kyl och min tvättmaskin. Verkar ju som att jag har fått riktiga måndagsexemplar av alla mina vitvaror oturligt nog. Många av er har ju tipsat om reklamationsrätten (då garantin gick ut efter två år) och precis som ni skrev så har jag ju den i TRE år som tur är. Så när teknikern har bedömt status på grejerna så blir det nog ett reklamationsärende till Siemens så att jag slipper stå för allting själv. Verkar vara något fel på kondensorn i kylskåpet och när det kommer till tvättmaskinen så är det en ny felkod nu som säger att botten är full av vatten i princip. Tur att jag googlade för man skulle absolut inte ha den påslagen när man fick upp just den koden. Har ärligt talat ingenting emot att betala för mig men när sådana här saker är 2,5 år gamla och jag dessutom la in extra pengar i dom (tog inte standard via Myresjöhus utan köpte till lite dyrare) så känns det ju som att det borde fungera iallafall liiiite längre än såhär. Och jag är inte på något vis en person som inte är skötsam av mig heller utan snarare precis tvärtom. Är rädd om mina grejer! Så ja.. Det är typiskt. Försöker hålla mig positiv men blir så trött av att det STÄNDIGT är något. Känns som att mitt liv alltid är så – direkt ett problem är avklarat så smäller nästa problem mig i ansiktet direkt. Sedan är jag otroligt lyckligt lottad med. Så tro inget annat! Är glad varje dag över mitt hem, mina barn, mitt jobb, mitt liv – ALLT. Älskar att leva och älskar allt jag har och allt jag får. Njuter verkligen och är otroligt tacksam. Men ja, det drar ju ändå ner humöret lite att ständigt behöva fixa något som går sönder, ringa runt och jaga folk, kolla upp saker osv osv osv. Det har helt enkelt inte varit min dag idag kan vi konstatera.

Har haft en bra kväll iallafall och en av mina bästa vänner kom hit, lagade middag och tog hand om barnen medan jag hann städa badrummen och fixa i ordning lite annat. Så tacksam för det! Och så tacksam över att det inte har snöat överdrivet mycket så att jag slapp skotta idag. Fick in lite tacksamhet nu i detta kvällsinlägg iallafall och ber om ursäkt för att jag har varit så gnällig dom senaste dagarna. Men jag bjuder ju in i hela mitt liv och inte bara det som är superroligt. Och som ni vet så går ju hela livet lite ju upp och ner.

Kram på er. Hoppas att ni har haft en fin kväll <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish