Gabriella Joss Gabriella Joss
HjärtebarnOkategoriserade

Nya besked

Fick nya besked angående vår lilla tjej idag så det är därför jag har varit off hela eftermiddagen. Nu har vi iallafall bekräftat att det blir operation inom tre månader och snart har vi möte med kirurgerna i Göteborg + läkarna här på barnhjärtmottagningen i Umeå. Pratade med en av läkarna nu under eftermiddagen och tårarna har bara runnit och runnit på mig. Fick lite nya besked om tillvägagångssätt, vad dom har diskuterat fram tillsammans osv. Fick be om ursäkt typ 13 gånger över att jag är så stressig och ledsen men alla läkare som jobbar med barnhjärtan här i Umeå är så otroligt fina och förstående! Men det är klart.. Det är ju en stor grej och det är otroligt jobbigt för mig som mamma. Tycker att det känns så läskigt och känner mig så ynklig och liten. Tyvärr så fick jag samtalet precis innan jag skulle gå in och hämta barnen på förskolan och jag fortsatte gråta även när jag hade hämtat dom. Båda undrade varför så då sa jag faktiskt ärligt och som det var. Båda barnen är ju väldigt insatta i hjärtfelet på sin ”egna nivå” eller vad man ska säga. Dom vet att Jolies hjärta är lite annorlunda och att hon kommer att behöva opereras en dag. Hon vet varför hon går på alla kontroller osv osv osv. Vi har varit väldigt transparenta med information hela tiden då hon är så pass stor att hon faktiskt kan förstå lite. Och det har känts bäst så med. När jag förklarade för henne så sa hon bara ”kommer det att göra ont mamma?”. Sa att hon kommer att sova hela tiden och att det inte kommer att göra ont och då var det som att hon bara accepterade läget och började prata om annat.

Ska umgås med barnen resten av kvällen och bara vara så vi hörs mer imorgon. Har verkligen noll ork eller lust att skriva just nu. Kram på er.

<3 <3 <3

Kommentarer

  1. Sophié

    Hej ! Vill bara skicka lite stöd och lyckönskningar till dig och familjen . Har också ett hjärtebarn som är en månad nu .
    Dem är helt otroliga på avdelning 323 i Göteborg . Ni kommer vara på helt rätt plats . Även Ronald McDonald har underbar personal . Detta fixar ni❤️

  2. Matilda

    All personal vi träffade både på barnhjärtmottagningen, BIVA och Ronald McDonald i Göteborg var som änglar. Jag är säker på att eran dotter kommer vara i de bästa händer, precis som våran var. Och hennes storebror blomstrade med de fantastiska människorna där. Ni kommer att bli ännu starkare som familj igenom allt och även om det är tufft i stunden så är det något ni kommer bära med er som många aldrig kan förstå och som verkligen är en stryka och rikedom på något konstigt vis. Alla styrkekramar till er ❤

  3. Svahnholmen

    Så galet lik hon var dig på sista bilden 💗! Som mamma själv vet jag hur otroligt orolig man blir när barnen ska genomgå ett ingrepp och sövas! Din lilla tjej verkar ju ha en stark vilja vilket kommer hjälpa henne genom detta + hennes fantastiska mamma!

  4. Johanna

    Modiga lilla Jolie och fantastiska mamma du <3 ni fixar det! Skickar kraft härifrån Göteborg där jag bor bredvid sjukhuset, väldigt nära Ronald McDonald.

  5. Christina

    ❤️❤️❤️Fina lilla Jolie.
    Stor kram och hon har ju en fantastisk familj som finns där för henne. Du verkar vara en underbar mamma. /Christina

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish