Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Personliga frågor

Vad är din passion?

Kanske låter jättekonstigt men att vara lycklig bara. Jag har typ en passion för att känna mig lycklig och leva.

Vad skulle du göra i livet om du inte behöver arbeta för pengarna?

Resa jorden runt! Och så skulle jag  köpa ett hus när jag funnit min favoritplats utomlands och bara vara. Träna, sola och njuta av att bara finnas. Min tanke är ju att jag förhoppningsvis ska få göra detta när jag går i pension, haha.

Var vill du vara om 5, 10, 20 eller 40 år?

Om fem år så hoppas jag att jag lever med någon som jag älskar och som älskar mig lika mycket tillbaka, att vi kanske har byggt ett hus tillsammans, att jag är lycklig och att barnen mår bra. Längre fram än så vill jag inte ens tänka.. 40 år känns så himla långt bort!? Kommer jag ens att leva då är min spontana tanke.. Haha.

Vad är din största dröm?

Att få vara kär igen =) Känns väldigt långt bort då jag tyvärr har extremt svårt att få känslor. Avslutade min senaste relation som var väldigt bra just för att mitt hjärta finns någon annanstans. Och då är det liksom inte värt det för mig.

Hur mycket är du beredd att offra för att din dröm ska gå i uppfyllelse?

Om jag verkligen vill något så ger jag verkligen allt – alltid.

Vilka är de tre saker i ditt liv som du skulle vilja ändra på?

Jolies hjärtfel skulle jag vilja ta bort helt. Jag skulle också vilja vara bättre på att hantera mina egna tankar och min stress och oro. Finns nog inte så mycket jag vill ändra på egentligen. Är väldigt nöjd med det jag har och befinner mig i för det mesta.

När var sista gången du skrattade högt?

Nyss med Tove i telefon, haha.

Vilka är de mest minnesvärda ögonblicken från ditt förflutna?

När jag fick upp mina barn på bröstet. När jag tog mitt körkort och fick nycklarna till min bil samma dag. När vi fick nycklarna till huset! Åh, finns så mycket fint som jag har varit med om..

Ska du göra samma misstag om och om igen?

Jag är expert på att göra samma misstag om och om igen och speciellt i destruktiva relationer, haha.. Man brukar ju säga att högre makter ger en ”samma demon” fast i olika människor tills man lär sig att göra om och göra rätt. Tror att jag precis har börjat lära mig, 25 år gammal… =) Men bättre sent än aldrig. Tror att det mest handlar om att jag följer mitt hjärta så hårt att jag inte tänker efter.

Glöm din riktiga ålder för en sekund – nu berättar du själv hur gammal du är?

Denna är svår för jag känner mig som 15 i huvudet men lever ett liv som att jag är 35. Men jag tänker alltid spontant att jag är runt 35 för att alla mina grannar är det.. Jätteskumt, i know! Men det känns så. Och samtidigt så är jag så ung med.. Ibland förstår jag knappt att jag har barn. Får inte ihop den ekvationen själv heller så förstår om ni inte förstår hur jag menar.

Vilken var den senaste läxan i livet som du lärt dig något av?

Att sluta pusha på saker som inte är menade för mig. Allt som händer får hända av en anledning och jag kan inte styra saker som inte ligger i mina händer.

När var sista gången du hjälpte någon?

Jag är nog ganska hjälpsam av mig och hjälper gärna med det jag kan. Senast idag.

Har du någonsin hjälpt en fullständig främling?

Ja, såklart! Många, många gånger.

Vad är din största rädsla?

Att något ska hända mina barn. Och att bli allvarligt sjuk och dö ensam typ.

Vilket ord beskriver din personlighet bäst?

Överallt och hela tiden ;p Jag är väldigt ”mycket”.

Vad inspirerar dig?

Min dotter framförallt! Hon är så otroligt modig. Men det finns mycket som inspirerar mig. Får inspiration från stort som smått i den vanliga vardagen.

Vilken är den största förändringen som du gjort under de senaste 5 åren?

Separerat, byggt hus, fått barn.

Vad är ditt livs största prestation?

Att vara mamma.

När var sista gången du var stolt över dig själv?

Jag är ofta stolt över mig själv även om jag lika ofta känner att jag inte räcker till och att jag borde göra mer och klara mer. Men i det stora hela är jag väldigt stolt över det jag är och det jag har åstadkommit under mina år som vuxen.

Om allt var möjligt var skulle du bo?

Barcelona!

Vilka är de 3 personer som haft mest inflytande på dig?

Tove, Tove och Tove. Haha.. Det hon säger är heligt och väger väldigt tungt i det jag gör. Barnens pappa har också mycket inflytande då jag tycker att att han har mycket kloka tankar om det mesta. Men i slutändan gör jag alltid som det känns bäst i hjärtat.

Vad är din djupaste hemlighet?

Det skulle jag aldrig kunna berätta här ;p

Vad är lycka för dig?

Att ha ett liv som jag inte vill ha ledigt från. Att känna mig peppad på varje dag!

Vilka vanor vill du sluta med? 

Vill sluta snusa helt och vill sova mer och bättre.

Hur mycket är du beredd att offra för framgångsrik karriär?

Det mesta förutom min familj och min hälsa.

Hur många gånger har du blivit kär?

Två gånger på riktigt.

Hur många gånger har ditt hjärta brutits?

Haha kanske 30 gånger av en och samma människa.

Vad får dig att hålla motivationen uppe och fortsätta?

Det här kanske låter jättekonstigt men jag brukar kolla på gamla bilder och se tillbaka på hur jag har mått förut. Ibland mår jag bra, ibland mår jag mindre bra osv. Att se tillbaka på gamla bilder får mig att inse: 1. Jag har haft det värre och mått sämre och klarat mig/orkat då med 2. Allt går över och inget är för alltid. Varken bra eller dåliga känslor. Det motiverar mig till att bita ihop och kämpa vidare.

Ger du upp för tidigt?

Snarare för sent. Tyvärr.

När var sista gången du grät?

Idag.

Hur mycket tid spenderar du i sociala nätverk?

En hel del men jag jobbar ju med det.

Vanligtvis lyssnar du på ditt hjärta eller din hjärna?

Alltid hjärtat. Oftast leder det mig rätt men ibland har det krossat mig helt också. Men jag ångrar ingenting. Det finaste vi har är våra känslor och det bästa man kan göra (enligt mig) är att lyssna inåt och följa sitt hjärta.

Kommentarer

  1. Maria

    Så fint skrivet om Jolie Gabriella. Har själv tre döttrar och jag säger som dig dom inspirerar mig varje dag. Dom har ett mod och en vilja som jag själv aldrig hade som barn. Att se mina döttrar ger mig hopp för en bättre framtid kan jag säga. Dom kan göra och bli precis vad dom vill.
    Kram 💖

  2. Julia

    Tycker du inte att det känns EXTREMT onödigt att köra bil i 8 timmar helt i onödan?! Ni sitter bara ner ändå, det kan man ju göra hemma… Aldrig hört något liknande 😮

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish