Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Stort och smått just nu:

Innehåller annonslänk

– Minns ni att jag skrev om tandställning? Egentligen är dagen med stort D här nu i veckan och jag skulle dra ut tänder och stoppa in den. Det har känts rätt men samtidigt så himla fel. Har fått en sådan klump i magen varje gång jag har tänkt tanken på att jag ska ha den.. Jag har ett så litet ”fel” och resten av tänderna är ju raka. I fredags kollade jag mig i spegeln och kände bara nej, nej, nej. Jag kan inte ha en synlig tandställning i 1,5 år på grund av det lilla som jag vill förändra i min mun. Inte för att det är fult men jag hade bara inte orkat med allt som jag läst ”medföljer” när man har räls. Bara att behöva borsta tänderna extra noga hade varit en jobbig grej i vardagen liksom och speciellt nu när det är så mycket annat. Googlade lite och upptäckte ”invisalign” och skrev till en tandläkare i Stockholm istället. Förklarade hela situationen, skickade bilder och hon skrev bara direkt att ”Neeeej, dra inte ut några tänder! Kom till oss istället”. Så det ska jag faktiskt göra! Blir skönt att ha ett oförändrat utseende men samtidigt få fixa min tand som jag stör mig på. Så glad att jag faktiskt såg över alternativen nu innan det var dags men magkänslan kände något och då följde jag det i vanlig ordning, haha. Har någon av er haft invisalign? Tycker att det verkar lite overkligt bra men har faktiskt en bekant som har haft det och som är supernöjd. Såg att många andra ”influensers” också har haft det och förstår inte att jag inte har läst på mer om det innan!? Bland annat Sanne Alexandra och Alexia Kafkaletos! Och det bästa är ju att det inte syns alls i princip vilket känns så.himla.skönt. Nu har jag bra magkänsla och det kommer inte synas alls att jag har den + att jag kan ta bort den när jag ska äta eller liknande.

– När det kommer till Jolie så har vi en hjärtkontroll kvar nu här i Umeå innan operationen. Det är nu i februari. Och sedan är det dags. Jag känner mig typ som en annan människa än vad jag gjorde innan vi fick veta att det är som det är. Det är som att ingenting är viktigt plötsligt men som att livet ändå rullar på som vanligt och som att jag bara gör allt på autopilot. Försöker bara fortsätta leva som om ingenting har hänt men mår bara konstigt och känner mig tom hela tiden. Om vi har ”otur” så kommer hon att behöva äta blodförtunnande hela sitt liv, inte kunna bli gravid (ej rekommenderat när man äter det) och behöva opereras igen senare i livet. Så ja.. Det är egentligen inte själva operationen jag är orolig över (för jag vet att den kommer att gå bra) utan alternativet som dom kanske måste välja. Har så ont i magen och så svårt att sova på nätterna. Har vaknat nästan varje natt sedan vi var där i torsdags och haft hjärtklappning och svårt att andas. Varit helt kallsvettig och mått så illa.. Alltså ja.. Jag mår verkligen inte på topp nu. Och det känns så konstigt att sitta och skriva om ytliga saker som om ingenting har hänt men jag försöker att göra det ändå för att bloggen ska få leva vidare som vanligt. Men jag mår konstigt och allt känns konstigt och inte som ”vanligt”. När hon har opererats så funderar jag på att ta vara på sjukintyget som vi får när vi ska vara hemma med henne och inte röra min telefon eller dator på någon månad. Vill bara vara med henne och finnas för henne hela tiden. Och samtidigt ska allt rulla på som vanligt i livet.. Går typ inte ihop i mig och för mig. Nej, jag vet inte. Skriver bara exakt allt jag tänker nu så texten blir så otroligt flummig. Förlåt för det.

– Ni som har frågat om mitt plugg! Jag har läst klart på pricken halva utbildningen och nu tar jag en break för att kunna vara hemma med min dotter efter operationen. Eller ja, jag och F kommer att dela upp det precis som vanligt men jag kommer att ha allt mitt fokus på henne när hon är hemma. Och som sagt så är det ju operationsdags nu inom närmsta två månaderna vilket innebär att det kommer att vara mycket känslor och oro i min kropp. Ni som har svårt sjuka barn förstår nog precis vad jag menar. Tankarna räcker knappt åt till något annat och att ha studier på sidan av nu när jag knappt orkar sköta mitt arbete hade inte varit superbra för mitt psyke. Så jag hoppar på när Jolie börjar på förskolan igen efter operationen. Och när det blir får vi se. Jag har ingen aning just nu.. Det kan röra sig om allt från två månader till sex månader beroende på hur hon mår och vad som händer.

– Jag har beställt lite produkter som jag hört så mycket gott om från skincity. Jag och min hy är inte samarbetspartners just nu och det är ju fullt förståeligt med tanke på min oro just nu.. Minsta lilla stress eller ängslighet i min kropp resulterar alltid i att min hy säger tack och hej. Ni som har hängt med här inne länge vet att det har varit såhär i princip hela mitt vuxna liv. Den återspeglar verkligen exakt hur jag mår och så har det alltid varit. Tonern är iallafall helt fantastisk och den ger sådant sjukt glow! Är beroende! Och jag förstår varför alla talar så gott om den nu.

– Ni som skriver till mig att jag är en dålig mamma som sminkar mig, pushar mina bröst och visar rumpan.. Jag är trött på er! Och jag är trött på er som busringer mig konstant också och säger samma sak. Kan ni inte bara låta mig vara? Ni behöver ju inte gå in på min blogg och läsa om mig eller se mig? Det är ju ett aktivt val som ni gör? För att sedan sitta och spy skit på mig. Jag skulle själv aldrig sitta och störa mig själv med flit genom att granska en person som bara irriterar mig? Tro mig, jag stör mig också på massor av människor men jag besparar mig själv irritationen genom att bara låta dom vara ifred. Jag har skrivit 100 gånger förut att jag är den jag är och aldrig kommer att ändra mig för någon. Jag gillar urringat och har ALLTID gjort, jag sminkar mig och har ALLTID gjort och jag är så mycket mer än mamma. Jag är en människa i första hand och jag kommer aldrig att förändra mig för att passa in i hur andra vill att jag ska se ut, vara eller leva. Jag kanske inte är den ”typiska” mamman.. Vad vet jag. Men jag lever mitt liv, jag är världens bästa mamma till mina barn och jag är glad över den jag är och trivs (för det mesta) med mitt utseende, hur jag klär mig, hur jag ser ut och i vem jag är. Jag tycker om mig själv i det stora hela (ni vet ju att jag har kass självkänsla men ni förstår nog hur jag menar) och kommer aldrig att ändra mig för att ni tycker att jag borde klä mig annorlunda, ta bilder annorlunda, bete mig annorlunda eller se annorlunda ut. Så snälla, snälla ni.. Bespara bara er själva irritationen och läs bloggar som faller er i smaken istället. Finns absolut ingen anledning för er att hänga här inne och störa er på mig.

– Maten går fortfarande bra för mig! Ska göra massor med matlådor ikväll så att jag har bra mat snabbt och enkelt hemma. Oftast är det jobbiga att faktiskt LAGA hälsosam mat. Men när den väl finns hemma så är det lätt att få i sig den. Åt i princip samma sak till lunch varje dag förra veckan och det var både gott och skönt, haha. Idag lyxade jag dock med utelunch. Ska visa er en matdag nu i veckan också så får ni se lite mer exakt vad jag äter.

– Såg Bachelorette och avslutningen på det igår! Satt och grät som en bebis och saknade den där kärleken som jag har fått vara med om en gång i mitt liv. Känner mig så splittrad i vad jag vill med mitt liv just nu på relationsfronten och det är så mycket tankar och åt alla håll och kanter. VI får se vad livet ger mig och jag ska försöka att inte tänka så mycket och bara vara. Men jag saknar kärlek och jag saknar det där som känns äkta och på riktigt.

– Hänger i min fina tröja idag som jag har visat i beige förut här inne. Ni hittar den HÄR. Älskar att den är långärmad och croppad men ändå med så fina och enkla detaljer.

Vi får se hur mycket jag hänger här inne nu i veckan. Ska göra mitt bästa med uppdateringen men just nu vill jag som ni vet bara säga tack och adjö och leva på mina sparpengar i ett par månader. Tar emot varje gång jag ska öppna datorn. Och jag vet inte ens om jag tycker synd om mig själv eller om jag bara vill överleva och vill vara ifred. Hela mitt huvud är fullt av virrvarr och jag saknar min egna positivitet och energi. För den finns det inte mycket av i min kropp för närvarande. Vill bara orka vara stark för mig själv och mina barn just nu. Kram på er/G

Kommentarer

  1. Emelie

    Hej Gabriella.

    Blodförtunnande och graviditet skriver du. Det finns ju såklart väldigt många olika men jag vill bara informera dig om att jag tog Trombyl i en av mina graviditeter och innohep i mina sista tre. Båda dessa medel är blodförtunnande och jag fick dom pga att jag haft 9 missfall tidigare, har ingen benägenhet för blodpropp (genomgått otaliga kontroller) ville bara Inge lite hopp ♥️

    Vänligen mamma till en 7 åring, en 5 åring och en liten bebis.

  2. Linnéa

    Hej Gabriella!
    Det är första gången jag kommenterar men du ska bara ana hur många gånger jag har velat men inte vågat haha! Men såg att du skrev om tandställning och jag själv har haft tandställning i cirka 4 år(tror jag att det var) i slutet av nian tills innan jag skulle ta studenten och jag är så NÖJD! Nu är det iof många år sedan men jag minns hur jobbigt allt var. Jag hade räls och jag trodde att jag aldrig skulle bli av med den!! Maten fastnade ibland och jag fick använda en super mini tandborste för att kunna komma åt allt. När jag skulle dricka så råkade man komma åt glaset alldeles för hårt så rälsen kom åt och det gjorde så ont kunde sitta och gråta för det gjorde såå ont(mest utav gångerna var när dom hade spänt tandställningen). Nu kom jag av mig känner jag haha. Iallafall dom 4 åren som jag hade den var verkligen pain in ass. Nu när jag ser tillbaka på dom åren så ångrar jag verkligen inte att jag hade den, mina tänder blev så fina! 🙂 styrkekram och ta hand om dig, jag hoppas du får en bra dag idag kram 🙂❤️

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Hej fina du <3 men åååh, klart du ska våga!! SÅ skönt att läsa! 🙂 Huva, vad jobbigt det låter.. Det var lite det jag hade fått höra från alla håll och kanter. Att det är riktigt jobbigt med räls men så värt det! Hoppas att jag blir nöjd med mina tänder också när jag är klar med att tandställningen 🙂 Kram till dig och hoppas du har haft den jättefin dag <3 tack för att du tog dig tiden att kommentera! <3

  3. Madeleine

    Alltså Gabriella, behöver du och kan du ta en paus så gör det. Vi finns alltid kvar här. Ditt mående och dina barn är så viktigt. ❤️ Tack för daglig inspo och hoppas ni får en fin vecka.

  4. Josefin

    Säger som så många andra, gör det som känns bäst behöver du logga ut från allt gör det, något som då skulle var trevligt för mig som läsare är att meddela att nu tar jag en paus så man inte undrar varför det inte kommer upp något

  5. Sara

    Jag har haft invisalign och den fungerade fint. Dock så tog det lite längre tid än de först uppskattade och man måste verkligen ha disciplin att borsta tänderna och sätta in den igen efter varje gång man äter något. Det var jobbigt (att man kände att man måste äta/dricka snabbt och sen snabbt få in den igen) – att inte kunna slödricka och äta länge. Kändes sjukt klumpigt också i början och man pratade lite annorlunda. Små saker – men det är lätt värt det. Lycka till 🙂

  6. Lisa

    Det låter konstigt att hon inte skulle kunna få bli gravid just pga att hon äter blodförtunnande. Jag har också haft en sjukdom som medfört att jag fått äta det (i början var diagnosen hela livet men efter ett par år gick det bra ändå). Såklart har läkarna bättre koll på det än mig (haha), men jag tänkte bara säga att det inte har varit några problem för mig som ätit blodförtunnande att vara gravid. Jag fick helt enkelt gå från blodförtunnande tabletter till blodförtunnande sprutor under graviditeten (för att det inte finns något ”motgift” till tabletterna, men det finns det till sprutorna, om något plötsligt skulle hända). Kan ju vara värt att ta upp och fråga iaf? Jag gick från Eliquis (tabletter), som en nyare bättre variant av Waran, till blodförtunnande sprutor som heter Fragmin under graviditeten. Kanske Jolie skulle äta någon helt annan medicin där läget är ett helt annat men du kan ju alltid fråga läkarna hur det kommer sig att det går bra för andra som äter blodförtunnande att bli gravida❤️

  7. Johanna

    Är det så med blodförtunnande, att man inte får bli gravid 🤔 jag vet flera som fått blodförtunnande behandling under graviditet, för att kroppen ska må bra 🤔 nu var det ju egentligen inte läge att fråga dig något, sorry. Men jag tänkte om det kanske var just den läkarens uppfattning 🤔 ta hand om dig gabriella 💞

  8. Shantal

    Du ska göra precis som DU vill inte vad vill läsare vill. Klart det blir tråkigt om du inte uppdatera men samtidigt är du en människa som har känslor. Just nu verka det mycket för din del som pågår så om du behöver paus från bloggen så få det blir helt enkelt. Skicka massor av kramar till dig. 🙏🏾❤️

  9. Elsi Barsoma

    Hej fina Gabriella!
    Jag hoppas att du mår bra och att operationen kommer gå bra för er lilla dotter. Det kommer gå bra och jag känner på mig att du kommer må bättre sen när allt är klart. Tänk inte för långt fram i framtiden om vad din dotter inte kommer kunna göra pga sitt hjärtfel, jag vet lätt för mig och säga men jag jobbar som sjuksköterska och har jobbat på Neonatalen, där fick vi flera barn som föddes med hjärtfel men det finns så bra vård och ny forskning görs hela tiden. Det kommer hinna hända saker tills din dotter blir vuxen och vill ha barn. Du är en sån fin människa och mamma till dina barn. Skit i dem människorna som skriver massa negativa saker, tro mig dem är bara avundsjuka på dig för att du ser så bra ut.

    Hade jag haft din kropp och ansikte så hade jag gjort samma sak. Man ska vara stolt över sig själv. Ha det så bra och ta hand om dig och din fina familj.

    Bamse kram 😍

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Tack för peppen och för kärleken!! Betyder så mycket för mig. Och du är minst lika snygg, jag lovar!! <3 Största kramen tillbaka till dig. Och återigen tack för så varma ord. Blir så glad <3

  10. Sara

    Nej, det stämmer verkligen INTE att hon inte kan bli gravid om hon äter blodförtunnande medicin. Jag är gravid och äter både Trombyl och Fragmin (sistnämnda är sprutor och i hög dos). Det tar jag för att det GYNNAR min graviditet, dvs är bra för graviditet så att jag inte får ev blodproppar som kan skada barnet. Det ges således till gravida kvinnor som av olika anledningar behöver blodförtunnande medicin. I mitt fall tex har jag haft 6 st missfall och väntar nu en bebis i graviditet nr 7 tack vare blodförtunnande. Jag är långt ifrån ensam om detta. På fertilitetsmottagningar skrivs blodförtunnande ut, Trombyl eller Fragmin eller båda ut, om behövs finns för att hjälpa graviditeten och/eller för att kvinnan behöver det och det skadar inte fostret. Jag har själv fått hjälp på både fertilitetsmottagning och en av Stockholms största och mest kända Specialist-MVC. Förstår att du har mega ångest över att ha fått en sådan information och eftersom den är SÅ fel så behövde jag få skriva detta. Är det något annat som du tänker på inte stämmer i den infon du fått, så kolla gärna upp det vidare så du slipper oroa dig i onödan. Vet hur jobbigt det är att oroa sig över sitt barn så jag lider verkligen med dig. Jag oroar mig över båda mina barn i livet och min bebis i magen pga olika skäl. Det är så tärande. Stor kram och kämpa på!

  11. Josefine

    Kära Gabriella, jag tycker du ska logga ut ett tag. Ta hand om dig, umgås med dina gosiga barn och låt mobil, dator och allt vad det heter ligga åt sidan ett tag. Du förtjänar egentid och att bara få vara med din familj, tänka på fina lilla Jolie och pussa och krama henne och Jason extra mycket nu.
    Vi kommer finnas kvar när du känner dig redo att återvända om det är det du vill! ❤ Vill du ta ett break på en månad är det okej! På ett halvår! Super! Vi väntar! ❤

    Ang det här med att mammor tydligen måste se tråkiga ut, ha långärmade tröjor och långbyxor på sig och inte Visa minsta lilla hud. Kom igen! Vad fan lever vi i för jävla årtionde egentligen? Skärpning för fan.
    Vi är Mammor, Kvinnor, Individer, Egna Jävla Personer. Bara för att man får barn ska man inte sluta leva själv!
    Gabriella, du är en jävla pangbrud, en redig pingla! Du ska skina lika starkt som solen!

    Ha en FANTASTISKT FIN vecka
    Mvh morsan som plockar fram pattarna lite här och var för att mata bebis. ❤

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Tack snälla, fina du <3 TACK <3 Och ja, du har så rätt!! Man får inte vara annat än just mamma när man blir det och lägger man minsta fokus på annat än sina barn så är det fel... Tack för så fina ord, blir så himla glad. Och stor kram och HEJA dig <3

  12. Amy

    Har haft vanlig räls tandställning, nu hade jag bettfel med. Bet mig själv i gommen med underkäken, hade två val räls i 1,5-2år med special anpassning eller operation där de skulle bryta min käke, vinkla om och jag skulle få leva på soppa i 3månader minst.

    Jag valde räls, fick dra ut någon tand (har en emalj sjukdom som gör att jag saknar emalj delvis samt helt på vissa tänder), hade rälsen med vita snoddar runt. Däremot var det jävligt jobbigt när käken/tänderna skulle flyttas fram, hade som fjäder, tänk typ stötdämping på bil fast i munnen som ska dra fram din käke 5mm. Den skavde som tusan, nöp i kinderna osv. Men såhär 15 år senare är jag supernöjd, raka fina tänder med en ståltråd bakom tänderna i underkäken. Blir ju inte av med missfärgningarna på vissa av mina tänder (pga emalj problemen) eller att mina käkar klickar pga så kraftig reglering

    Kan ibland så beröm för att jag har ett så fint leende, men jag gjorde det ju mest pga bettfel
    Min sambo är dock inne på att fixa till och räta ut tänder, då tror jag hem väljer nått mindre ”invasivt”

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Förstår helt! <3 Då kanske invisalign blir en bra grej för mig ändå! Känns skönt att slippa genomgå då det känns som att dom flesta tycker att det är rätt jobbigt att ha. Men förstår att du är nöjd såhär i efterhand!! KRAM <3

  13. Emelie

    Jag skaffade invisalign i januari 2020 och var klar i höstas. Min framtänder var myyycket snedare än dina verkar vara och mina tänder är nu spikraka. Bästa jag gjort! Supersmidigt att kunna ta ut den när man äter, borstar tänderna, ska iväg på middag eller vad som helst. Har flera kollegor som ska göra samma sak efter att ha sett hur bra det funkar. Så det kan jag verkligen rekommendera framför räls 🙂

    Vill även passa på att skicka massa pepp till dig och din familj nu i samband med operationen. Kram ❤️

  14. Ninna

    Jag tror när det gäller något som en hjärtoperation på sitt barn så finns liksom inget annat.. Jag hade inte ens fungerat som människa. Du är så stark med tanke på allt omkring dig! Håll hårt i det❤️och fokusera på dig själv och din familj. Allt kommer bli bra 💕

  15. Malin

    Men du, tänk på dig själv nu. Strunta i bloggen och komm tillbaka när du är redo. Vi finns kvar då. Ta paus och fokusera på det som är viktigt

  16. sara

    Invisalign syns faktiskt ganska mycket och det känns som att ha tandskydd dygnet runt… Hade det och trivdes inte alls då det syntes mer än vad jag hade förväntat mig. 🙂

  17. Mikaela

    Jag tycker du ska ta ledigt från bloggen när din dotter opererats och ta tillvara på den. Ni influencer säger ju att det är ett jobb, visa nu att det är ett jobb, stäng ner och var ledig med din familj. Det lät hårt, men ibland kan man behöva det. Lovar att vi läsare finns kvar sen när du är redo igen. Ens familj går alltid före allt annat ❤️ Nu tar du ledigt och släpper allt press. Fokusera på din dotter nu så hörs vi sen. Allt kommer gå så bra ❤️

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Ja, du har ju så rätt i det. Är svårt bara när man är egen företagare att bara stänga ner allt men ska kolla över alternativen så att jag kanske kan göra det ett tag <3 kram och tack för omtanken fina du! <3

  18. L

    Det finns ju många sorter blodförtunnande man kan ta även om man är gravid. Är det läkaren som sagt att hon inte kommer kunna skaffa barn om hon ev ska äta blodförtunnande livet ut, tycker jag det lät väldigt klumpigt av hen att skapa ännu mer oro för er!

  19. Camilla

    Märkligt det där hur det ena alltid måste utesluta det andra, att allt ska vara så svart eller vitt. Varför kan man inte vara en jättebra mamma OCH ha push up BH och smink? Vad har smink eller inte smink med det hela att göra? Varför sticker det så mycket i ögonen på vissa att du faktiskt verkar vara en väldigt engagerad mamma med ett superfint hem och samtidigt hot as hell? 😉 Kul för dig tänker jag, önskar att jag också var hot as hell men nu råkar jag inte vara född med de generna. Det behöver du dock inte betyda att jag missunnar dig att vara det, jag själv blir ju inte en snyggare och/eller lyckligare människa om du skulle sluta sminka dig, går upp 20 kilo och börjar klä dig i säck och aska (och inte blir du nån bättre mamma av det heller 😉 ). Du har dessutom ett hjärtsjukt barn som ska opereras…folk är allt bra sorgliga ibland…

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Alltså tack för så fina ord!!! <3 Verkligen tack <3 Haha, jo du är 100% hot as hell också! Jag känner inte själv att jag är det heller oftast så man är ju alltid bra på att inte vara nöjd med sig själv ;p Tack för din kärlek och för att du tog dig tiden att kommentera. Stor kram till dig!!

  20. Sofia

    Hej,
    Förstår att detta inte är fokus just nu, MEN…det går att bli (planerat) gravid och bära ett friskt barn under 9 månader även om man står på blodförtunnande. Jag har en nära väninna som gjort det.

    Ville skriva det till dig, bara så du vet ❤️ Jag hoppas allt går väl med Jolies operation ❤️

  21. Sofia

    Haha! Jag har för länge sedan tröttnat på Gabbis rumpis, den är helt enkelt inte av denna världen och inget jag nånsin kommer uppnå, så de bilderna flippar jag helt enkelt snabbt förbi och fram till recepten och allt annat 😊❤ Tips tips till er som stör er!

  22. Lollo

    Personligheten sitter väl inte i rumpa eller i brösten och heller inte om hur man är som mamma. Tycker du är fin och jag tror du är en fantastisk mamma. Varför orkar man ens lägga ner energi att smutskasra andra? Jag har inte så stor blogg så jag har aldrig fått några speciellt dumma kommentarer.
    Ang.tandställning. Jag hade krokar och gummiband i första ring. I andra eller tredje ring fick jag lös tandställning. Superjobbigt. Speciellt som rökare haha. Min dotter ska få tandställning inom snar framtid.

    Ha en fortsatt fin vecka. Kram från Malmö.

  23. Jas

    Invisalign är GULD värt! Jag har haft räls men inte använt skenan efter. 4 år senare hade mina tänder flyttats MYCKET! Jag hade rätt stort fel innan rälsen så mina tänder flyttas drastiskt. 4 mån med invisalign och mina tänder är spikraka igen. GÖR DET!

  24. Sarah

    Detta är kanske inte någon jättetröst, men jag har en lillebror född – 95 som föddes med flera hjärtfel, bland annat pulmonalisatresi, dextrocardi och singel ventrikel. Han opererades tre gånger som liten (hjärtkirurgerna var fantastiska redan då, tänk då idag!) och har sedan dess mått bra, sportat mycket osv. Han går förvisso på blodförtunnande hela livet, men det är ingenting som han upplever jobbigt! Nu behöver han aldrig ta ställning till graviditet såklart, men när Jolie är tillräckligt gammal så har läkarna förhoppningsvis tillräckligt med kunskap att kunna hjälpa henne med detta. Det kommer lösa sig för henne, det är jag övertygad om ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish