Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon fina!

Time to go home. Ska bli skönt trots att jag har haft en bra dag och natt här i fina Stockholm på alla sätt och vis. Har barnen idag och sedan är jag barnfri. Jag saknar verkligen ihjäl mig efter mina små! Funderar på om vi ska ha en fredagsmyskväll ikväll eftersom att dom är hos sin pappa hela helgen. Vi hörs när jag är hemma i Umeå igen. Kram/G

Kommentarer

 1. Sara

  Hej Gabbi! Jag hoppas du vill svara på min fråga. Jag har en liten underbar bebis här hemma på snart ett halvår, älskar ihjäl mig i henne. Jag känner däremot att det enda jag hinner med varje dag är amma, byta blöjor, hushållssysslor (hur mycket tvätt som helst då hon både varit en kräkbebis och läckt mycket), jag städar en gång i veckan men plockar varje dag. Min man tar hand om matlagningen och disken. Så en gång om dagen går vi ut på promenad och då handlar jag. Så nu till min fråga, hinner inte med något annat än att ta hand om henne och göra hushållssysslor, nu är det en pandemi men så fort vi gjort något typ hälsat på familj så är tvättbeberget enormt, behöver liksom hela tiden hålla igång för att hinna med. Hur gamla är ens barn när det känns som man hinner något annat som att ta hand om sitt barn hennes vakna tid och annars hinna med hushållssysslor, du kommer säkert ihåg hur det var, när man inte har bebis så måste han hinna med annat. Ständig stress, typ lämna bebis i ett annat rum, springa hit och dit och tillbaka haha. Så när blir det lättare och man typ hinner med socialt liv med? ÄLSKAR bebisgoset, hur mycket saknar man det längre fram?

  1. Gabriella Joss

   Åh förstår helt <3 Åh, jag vet inte men kanske första halvåret iallafall tror jag att det var? Man saknar det MASSOR så skit i alla måsten och sådant och NJUT! Önskar någon hade sagt det till mig. Eller ja, det var säkert många som sa det men jag var dålig på att lyssna och det kan jag ångra idag. Var i stunden med din lilla älskling och låt tvätten vila. KRAM <3 <3

 2. Ida

  Hej.. skulle behöva råd..
  jag vet inte vad jag ska ta vägen. Jag och min sambo har haft tuffa år tillsammans, vi gick skilda väger för ett och ett halvår sen men ville ändå få allt att funka. Vi visste att det skulle vara tufft men vi ville få allt att funka. Vi planerade framtiden, saker vi skulle göra i sommar och har en resa bokad. Dom senaste veckorna ( från i julas) har vi dock bråkat mycket, mycket onödigt bråk som kommer fram av ren frustration. Mitt i allt började han på en utbildning, och i den utbildningen går en tjej som han pluggar med. Nu helt plötsligt vill han inte vara med mig, det är som han från ena veckan till den andra ändrade personlighet. Helt plötsligt säger han ” mycket av det jag sagt den senaste tiden har jag inte menat” fast han för fyra veckor sen sa att han verkligen vill vara med mig..

  Jag gråter mig till söms varje natt, jag går sönder utan honom. Vi har tre barn tillsammans och jag vet inte vart jag ska ta vägen.
  När han kramar dom önskar jag att det är mig, jag skriker inombords och vill bara att allt ska bli bra, han är den jag vill leva med, gör så fruktansvärt ont att försöka släppa någon som vill såg sin framtid med..
  Jag går sönder..

  1. Gabriella Joss

   FINA DU!! <3 jag känner din smärta.. Såhär tänker jag! Jag vill inte vara med någon som inte vill vara med dig. Om ni förlorar varandra i det här och HAN väljer att lämna så väntar något BÄTTRE på dig runt hörnet. Jag LOVAR <3 Du kan inte styra det som inte ligger i dina händer. Tycker att du ska ta ett rejält snack med honom, be om ärliga svar och så gör ni det som blir bäst. Och jag vet hur det är att se sin framtid med någon och att det sedan inte funkar. Man går sönder, ja.. Men det kommer bättre tider och om han nu inte är din människa så kommer du att möta personen med stort P senare i livet och förstå varför det inte funkade mellan er <3 KRAM och heja dig. Allt kommer bli bra, lovar <3

 3. Anna

  Måste bara veta hur du tänker kring västerbottens lokala restriktioner kring att inte resa alls just nu , inte ens inom länet.

  Känner du inget ansvar?

  Blev faktiskt riktigt besviken nu.

   1. Sofia

    Sen är det ju faktiskt lite missvisande med restriktionerna nu när man kör hela Västerbotten. Det är ju egentligen Skellefteå och Lycksele som har stora utbrott. Umeå är inte så hårt drabbat just nu. Här går smittan neråt.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss