Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tankar

Sitter just nu med en kopp te och en liten minipaj (som är sååå god och ”hälsosam”) och knappar på datorn. Jag blir verkligen knäpp i huvudet av att inte blogga. Vill bara skriva, skriva och skriva men tyvärr så är allt jag vill skriva så himla privat så att det bara inte går. Hade jag vetat att alla som hängde här inne ville mig väl så hade jag säkert skrivit precis allt! Jag älskar verkligen så många av er och ser er som vänner på riktigt. Så fint att så många av er hängt med sedan typ 2014? Ibland känns det också så läskigt att det är tiotusentals personer som kollar in här varje vecka och att jag har noll aning om vilka alla är.

Jag har haft en lugn dag iallafall. Något som jag verkligen måste jobba på är att vara okej med att göra precis ingenting. Inte om dagarna men typ om kvällarna? Direkt jag inte gör något ”vettigt” och typ ser på tv eller bara är så skuldbelägger jag mig själv så himla mycket och tycker att jag är sämst i hela världen. Måste verkligen lära mig att koppla av och bara finnas och jag tror att jag under dessa veckor börjat hitta grunden till problemet. Då blir det lättare att jobba bort det med =)

Det är denna jag äter! Så himla god. Tips, tips =)

Kommentarer

  1. Ninna

    Du har all rätt att hålla saker för dig själv om du vill, som vem som helst❤️. Jag hoppas bara du mår bra och är lycklig. Det är det allra viktigaste speciellt med tanke på allt med din dotter💕. Ta hand om dig fina

  2. Mia

    Kanske du ska prova yoga. Eller någon typ av avslappning? Otroligt att vädret i Stockholm i morgon och framåt ska bli 10 plus. Så härligt. Och det är bara februari. Tycker du ska dela dina viktiga privata tankar med dina vänner. Pajen ser så god ut. Ta hand om dej. Kram. 😊

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss