Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

Går barnen på förskola i närheten av där du bor? Kommer Jason börja förskoleklass i närheten?

Ja, dom går nära där jag bor! Han ska inte börja förskoleklass här i närheten dock utan kanske 10 minuter bort med bil.

Köper du fortfarande lika mycket barnkläder som när barnen var små?

Jaa, det gör jag nog. Har dock inte ett lika stort intresse i barnkläder längre och barnen får välja mycket själva. Blir inte alltid sådant som faller mig i smaken men dom är ju så pass stora nu.

Har du någonsin haft en könssjukdom?

Ja tyvärr.. Har haft både klamydia och mykoplasma. Inte samtidigt dock! Är livrädd för könssjukdomar och tycker att det är så äckligt. Men har inte varit bäst på att skydda mig någonsin i livet heller tyvärr.

Under vilken period i livet har du mått sämst?

När vi separerade, när jag var 13 år och bodde i fosterfamilj och.. nu. Mår typ bra nu men är så mycket oro som gör att jag ändå inte mår helt hundra. Är som en plåga att bara gå runt och vänta på allt som ligger framför oss nu. Hatar den känslan! Men mitt mående går lite upp och ner. Mår bra men ändå inte.

Vad tycker du om dom som har slöja?

Ingenting alls! Alla får göra precis som dom vill. Ser ingen skillnad på människa och människa.

Tror du att du och F kommer att hitta tillbaka till varandra? 

Jag har ingen aning!

Hur stor åldersskillnad är det mellan barnen? 

Jason är född i oktober 2015 och Jolie i januari 2018.

Varför visar du inte barnen lika mycket på dina sociala medier? 

För att dom blir allt äldre och jag vill inte visa dom allt för mycket längre. Försöker att hålla det på en bra nivå som känns okej för både mig och deras pappa. Hade jag haft en liten bebis hade jag nog spammat med bilder varje dag men dom är ju trots allt 3 och 5 nu och egna små personer.

Hur många gånger i veckan tränar du? 

Typ fem gånger i veckan! Inte denna vecka dock. Har inte tränat sedan i fredags nu men det är det längsta uppehållet jag har haft på typ ett år.

När känner du dig snyggast? Finns det några kläder du är obekväm i?

När jag är nyduschad, osminkad, naken och har nyfixat hår och brun utan sol ;p Hatar att vara uppklädd typ.. Klart att jag kan tycka att jag är snygg i ”finare” kläder men är rätt obekväm i det med. Tycker det är svårt att slå känslan av att känna sig bekväm.

Vill du gifta dig igen? 

Alltså jag har inga sådana drömmar alls längre! Vill bara vara superkär och lycklig. Tycker att allt som har med att gifta sig känns läskigt nu då jag vet att vägen ur det inte är så lätt med jurister, bouppdelning osv. Men vi får väl se i framtiden! Säger varken ja eller nej. Är ju bara 25.

Vad skulle du aldrig kunna ta på dig? 

Jeans + jeans. Tycker att det är det fulaste som finns när man matchar typ jeans med en jeansjacka i olika färgnyanser. Men det är ju upp till var och en. Skulle aldrig kunna ha crocs heller!

Vad har du för planer med huset utvändigt i sommar?

Jag vill lägga plattor på framsidan och skicka in bygglov för garage + plantera massor och få ordning lite på altanen. Men vi får väl se om det får vänta ett tag till. Jolie kommer vara relativt nyopererad och jag kommer att vilja ha semester med barnen. Huset står ju där det står och det stör mig inte att det är lite halvfärdigt. Allt har sin tid och jag är trots allt helt ensam här. Lyckas jag hålla gräsmattan någorlunda klippt hela sommaren så är jag nöjd, haha.

Hur mådde du efter ditt missfall?

Såg att detta var en vanlig googling och får ofta frågan fortfarande på instagram i dm. Har ju sagt att jag aldrig mer vill nämna det och det vill jag inte heller.. Men jag mådde skiiiiit och kände mig ensammast i hela världen. Men idag så tänker jag inte på det alls faktiskt. Kom över det väldigt snabbt måste jag säga och det är jag glad för. Tror att det gick så fort att bearbeta för att jag väldigt mest troligt ändå hade gjort abort. Blev lite som en lättnad men ändå jobbigt såklart.

Har du löshår?

Nej! Men kan verkligen sakna att ha det ibland. Hade det 2017. Är dock inte superkul att ta hand om det så på det viset saknar jag det absolut inte.

Hur länge har du och Tove känt varandra?

10 år kanske!

Tränade du under dina graviditeter?

När jag var gravid med Jason gjorde jag det efter att mitt illamående hade gått över. Med Jolie i magen gjorde jag inte det!

Hur skulle du beskriva din drömkille?

Lång, tatuerad, skägg, muskler =) Omtänksam, kärleksfull, vet vad han vill med livet, inte är rädd för att diskutera saker med mig och inte är rädd för mig, haha.. Någon som kan hantera mig och mina humörsvängningar och allt jag är. Någon som alltid kämpar för mig och aldrig ger upp på oss.

Vad heter barnen i mellannamn?

Jason Julian och Jolie Januari.

Vad är viktigast för dig i ett förhållande?

Lojalitet är absolut viktigast! Och bra och mycket sex, haha. Kommunikation med såklart. Sedan är det viktigt för mig med pirret och att man känner sig kär. Vissa säger att man inte kan vara det om man är tillsammans länge men jag håller inte med för fem öre. Räcker med att jag kollar på min bästa väns förhållande för att se att man kan vara exakt lika pirrigt kär efter så många år ihop. Sedan är det kanske inte viktigt för alla men för mig är det viktigt. Annars får det vara. Sedan kan det såklart gå upp och ner men för mig är det viktigt att man alltid har den grundkänslan iallafall med mycket attraktion och pirr och inte blir som typ syster och bror. Som sagt, detta är vad som är viktigt för mig och alla värderar ju olika saker olika högt.

En period i ditt liv där du trivts som minst med ditt utseende?

Efter att jag hade fått Jolie.. Var så otroligt, otroligt smal och hade noll former. Rasade verkligen i vikt av all amning. Hade dock helt enorma bröst men mina ben var som små stickor och min rumpa var obefintlig.

Berätta något som händer nu framöver som du inte har delat med dig av innan? 

Jag ska kolla på en lägenhet i stan den 23:e. Är sjukt kluven med hur jag ska göra men den faller in på alla mina kriterier när det kommer till att flytta från hus till lägenhet. Ska jag vara ärlig så tror jag nog inte att jag kommer flytta. Har inte orken till det och trivs alldeles för bra här + att barnen älskar grannbarnen. Till en början så var jag typ 80% säker på att jag skulle köpa den men räknade på boendekostnaden och huset kostar mig några tusen mindre i månaden och då har jag typ dubbla ytan + 1100 kvm tomt. Men åka och kolla på den ska jag ändå göra! Bara för att få lite känsla.

Puss och kram! Ha en fin kväll/G

Kommentarer

  1. Kajsa A

    Gällande fråga ”Under vilken period i livet har du mått sämst?” Känner igen mig väldigt mycket i ditt svar. Jag kan känna att jag mår bra, men fortfarande inte 100% för att jag är en stressad och orolig människa som tänker väldigt mycket på saker gällande mig själv och saker i min omgivning, för när saker går jätte bra så börjar man ändå fundera på saker som kan förstöra det eller förändra situationen. Hade jag kunnat hade jag velat få en garantin eller ett bevis på att allt i framtiden kommer bli bra, men eftersom det inte finns något som garanterar det så är det en liten stressfaktor. Behövde bara dela med mig utav mina tankar och du kanske förstår hur jag tänker. =)
    Kram. <3

  2. JT

    Känner precis som du när det gäller kläder… jag vill gärna ha snygga och sköna kläder.. men det är så himla svårt att hitta. Jag är inte jätte förtjust i sådant som sitter som berget på en, jag har en son på 9 mån så då vill man gärna kunna röra sig i kläderna. Jag tycker egentligen att klänning eller kjol till en par strumpbyxor är ganska fint men jag tycker att strumpbyxor kliar så hemskt så jag blir galen… 😩 jeans går knappt att röra sig i och inte alls speciellt skönt! Du kanske skulle vilja göra ett inlägg med lite snygga och bekväma kläder, som både passar till vardags och när man är ute bland folk? Skulle jätte gärna ta emot lite inspiration på det! ❤️

  3. emelie

    hej jag fick ett tips av min svärmor för längesedan och det botade min halsbränna hade också hemsk halsbränna pga av stress och dåligt mående.

    men iaf här kommer dunder drycken =)
    Riv en rå potatis på den grova sidan. lägg potatisen i en liten skål med vatten och låt det dra typ 20-25 min

    krama ur all potatis så allt vatten hamnar i skålen, häll upp i ett glas och drick stärkelsen !.
    det la sig som bomull och jag behövde aldrig ta medicin efter det, jag fick så klart dricka flera gånger under en period alltså varje gång brännan kom men sen försvann det =)

  4. Julia

    Gaah jag födde för 5mån sen, och jag är så himla smal nu. Och rumpan är heeelt borta. Är inte ett dugg sugen på beachen 2021 🙉 blä. Hoppas det vänder fort…

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish