Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Jämför räntor och villkor innan du tar lån med Lendo

Betald reklam för Lendo

Jag förespråkar absolut ingen att ta lån. Men jag vet också att det ibland dyker upp tillfällen i livet där det faktiskt behövs för att man helt enkelt inte kan lösa situationen på ett annat sätt. Detta är ju ett väldigt tabubelagt ämne men jag valde att ta detta samarbete för att upplysa om att det är viktigt att se över sina alternativ om man faktiskt behöver ta ett lån.

När man köper exempelvis flygbiljetter, elektronik eller liknande så jämför man ju alltid priser och det är minst lika viktigt om man skulle hamna i en sits där man behöver ta lån. Detta för att verkligen få den bästa räntan och dom bästa villkoren för just dig i din situation. Lendo delar inte ut några lån utan hjälper dig bara att jämföra villkoren hos olika långivare! Just nu så är Lendo Sveriges största jämförelsetjänst när det kommer till både privat och företagslån. Lendo strävar efter en så transparent lånemarknad som möjligt! Något som enligt mig också är toppen är att om du lånar via Lendo så görs endast en kreditupplysning hos UC oavsett antal banker som behandlar din låneansökan. Denna jämförelse är inte möjlig att göra på egen hand på grund av att varje långivare då istället skulle begära en kreditupplysning var på dig vilket skulle resultera i många kreditförfrågningar. Ditt kreditbetyg påverkas negativt av flera kreditförfrågningar vilket i sin tur leder till sämre villkor.

Du kommer direkt till Lendos sida HÄR.

Betald reklam för Lendo

Kommentarer

  1. J

    Kände bara för att skriva detta men du får gärna slänga kommentaren och inte lägga ut den haha.

    Behöver ni hjälp med något under tiden i Göteborg så kanske ni har vänner kvar, men annars så är mitt namn enkelt att söka på (du ser mailen) och blir det något ni akut måste ha hjälp med så våga höra av dig. Jag bor ett par hundra meter ifrån barnsjukhuset och Ronald McDonald.. Skriver inte ut mitt namn i namnfält men du ser mailen.

    Lycka till när det är dags!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish