Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Good morning

Nu kommer ni skratta åt mig men sedan jag började dricka sellerijuice på morgonen så vaknar jag PRICK 06.00 och vill dricka den. HUR SJUKT!? Det kan väl inte vara ett sammanträffande? Eller så är det verkligen det för det är inte många dagar jag har druckit den.. Aja. Senaste tiden har jag vaknat så himla tidigt av mig själv och det första jag tänker på är min juice och hela kroppen vill bara ha den typ =) Tycker dessutom att det är gott nu. Drömmer typ om den hela dagen och blir helt pirrig på morgonen för att jag ska få dricka den. Är det någon drog i selleri eller? Haha.. Jag älskar iallafall min nya rutin. Är så glad att jag började. Återkommer om några veckor med hur det går. Ska försöka sluta tjata om det nu ett tag. 

Såg mig nyss i spegeln och jag ser mänsklig ut igen iallafall. Huden har dessutom så fint glow så det är inte klokt. Sååå skönt. När jag gör denna behandling så fyller jag på med fukt resten av dagen sedan. Tvättar händerna och smörjer med återfuktande typ fem gånger till och huden bara suger in det. Och så slipper man torrheten med dagarna efter. Så ni som gör denna eller microneedling – det är mitt bästa tips. Återfukta resten av dagen tills du ska sova och bomba huden med något sjukt fuktgivande.

Och hörrni.. TACK för alla fina ord här inne och på instagram som ni lämnar varje dag. En kommentar som berörde mig lite extra när jag loggade in nu imorse var denna nedan. Tack fina, fina. Och tack för att ni hänger kvar här inne genom allt. Ni är bäst.

Ska iallafall mysa kvar i sängen ett tag nu och sedan tar jag tag i dagen på riktigt.

Önskar er en fin dag. Stor kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish