Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Pengar och skulder

Inlägget är betald reklam för Anyfin

Visste ni att hela 30% av Sveriges befolkning handlar på kredit. Det är helt sjukt! Total sett har vi skulder på över 230 miljarder kronor. Det har blivit så himla enkelt att dra på sig delbetalningar eller smålån med stora räntor och jag tycker verkligen att det är dags att vi börjar prata mer öppet om skulder och pengar. Det är så otroligt tabubelagt idag vilket jag tycker är tråkigt. Det är VIKTIGT.

Det är alldeles för många som mår dåligt över sin ekonomi idag. Enligt en undersökning* uppger 1 av 4 i åldrarna 18-54 att deras mående påverkas negativt av deras ekonomiska situation. Och 87% av dessa upplever stress och 45% lider av sömnproblem. Vi borde verkligen bli bättre på att prata om ekonomi och dela med oss av våra tankar, oro och ångest kring pengar. För man är inte ensam utan det är så otroligt mycket mer vanligt än vad man kanske tror. Jag tror iallafall att det skulle minska tabun och vara ett steg i rätt riktning mot bättre finansiell hälsa och ett liv fritt från delbetalningar, kreditkort eller privatlån!

Detta är anledningen till varför jag återigen valt att samarbeta med Anyfin, som vill hjälpa människor med just detta, att få en bättre finansiell hälsa. Anyfin har ju förutom räntesänkaren en mängd andra funktioner såsom Månadsekonomi som ger dig en tydlig översikt över dina inkomster och utgifter, Abonnemang som samlar alla dina abonnemangstjänster och ger dig stenkoll på dem eller Budget Bootcamp där du får superbra hacks och tips under 28 dagar som hjälper dig att ta kontroll över din ekonomi.

Mitt favorittips från Budget Bootcamp är att sätta upp konkreta sparmål, oavsett vad det gäller. Stort eller smått. Det kan handla om en ny TV, en resa, en dyr väska, en bil eller något annat som man suktar efter. Skriv ned ditt mål och kanske klistra in lite bilder för att lättare visualisera målet. Genom att sätta upp ett sparmål kommer du att bli mer motiverad och det kommer dessutom bli extra kul sen när du kan köpa det du faktiskt vill ha!

Jag kan verkligen rekommendera att testa Anyfin för att få bättre koll på din ekonomi och speciellt om du har handlat på delbetalning, har kreditkort eller privatlån. Om Anyfin kan hjälpa dig att sänka räntan på dina befintliga krediter, så får du mer pengar över till att exempelvis betala av skulden från kreditkort och delbetalningar snabbare istället!

Med koden GABRIELLAAPRIL21 får nya kunder de tre första månaderna räntefritt, och därefter betalar du såklart den lägre räntan som Anyfin erbjuder dig! Du kommer direkt till hemsidan HÄR

*Undersökning om finansiell hälsa är genomförd av opinions- och marknadsundersökningsföretaget YouGov, på uppdrag av Anyfin AB. Sammanlagt utfördes 1012 intervjuer via internet med män och kvinnor 18-54 år i Sverige under perioden 16-20 september 2020.

Inlägget är betald reklam för Anyfin

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss