Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Lördag

Hej mina fina!

Hoppas att allt är bra med er. Tog mig till Uppsala igår och idag åkte vi vidare till Stockholm. Ligger just nu på vårt hotellrum och ska äta middag. Är så trött då jag bara sov i fyra timmar inatt. Tränade lite tidigare men hade så lågt blodtryck och höll på att svimma mellan varje övning.. Så fick avbryta och kör vi nya tag imorgon. Ville mest kika in och önska er en fin helg. Vet att jag har varit lite frånvarande här men nästa vecka blir bättre. Stor kram/G

Kommentarer

 1. Julia

  Vad är dina bästa tips på hur man tar hand om sig själv? Är ensamstående med en 4 åring och har helt enkelt struntat i att ta hand om mig, så nu vet man varken hur eller vad man ska göra?

  Du är så sjukt inspirerande både som mamma & som person, en riktig förebild för mig och många andra där ute! 🥰

  1. Gabriella Joss

   Lyssna inåt och försök fundera på vad du vill? Har du några intressen som du skulle vilja ta upp? Att ta hand om sig själv är nog så olika beroende på vad man faktiskt tycker om att göra. Jag älskar ju min träning så när jag tränar så mår jag bra och då känner jag att jag tar hand om mig själv. Jag mår bra av långa bad, ansiktsmask, inpackning osv. Det får mig att känna mig fin och då mår jag bra. Ja, du förstår. Så försök att göra mer om det som får just dig att må bra vad det än kan vara. Och ägna dig själv tid. <3 Stor kram och tack för så himla fina ord! Blir jätteglad. <3

 2. Maria J🌸

  Men hur snygg är du inte! Wow😍
  Vilka produkter finns i ”dagens smink ” ?💕 Kan du skriva i ordning ? Kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss