Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Växter

Ni vet ju att jag älskar växter men jag har allt annat än gröna fingrar. Så vi får hoppas att dessa klarar sig nu över sommaren så att vi får ha det lite fint. Ska fixa mer utvändigt såklart. Detta är bara början!

En hortensia i stor kruka ute! Såååå fin! Ber om ursäkt för all jord runt omkring men barnen skulle ju såklart vara med och plantera. Blir lite messy då.

Gjorde om lite på köksbordet och en eucalyptus fick ta plats. Min vackraste växt tror jag! Älskar eucalyptus i kruka sååå mycket. Sedan tycker jag att den gör sig mindre fin i bukett faktiskt.

Och så en liten grupp med växter som jag ordnar varje år på altanen. Olivträd är ju givet och så är det lavendel, hortensia och buxbom (tror jag att busken heter). Mitt bästa tips när det kommer till växter i kruka på altanen är att bygga i små grupper och köra lite olika höjder på både krukor och växter. Hade nog kunnat bli finare om jag inte hade haft barnen med mig på Plantagen men är ändå hyfsat nöjd med årets resultat. Men ska ändå erkänna för mig själv att det var finare förra året då jag hann planera igenom köpet lite bättre.

Brudslöja och murgröna ute på framsidan. Så fint att ha vid dörren. Har ju planterat massor med brudslöja utanför min tomt mot skogen också så vi får väl se om den kommer upp i år igen. Ser magiskt ut när alla vita blommor slår ut längs tomtgränsen.

Fortsättning följer såklart =) Och när jag ändå är igång så kan jag visa barnens nya växthus. 

Dom har fått plantera allt ni ser ovanför i små kartongkrukor och växthuset blev en fin inredningsdetalj på kontoret. Kommer att visa er vecka för vecka hur allt växer, haha. Barnen är där varje dag nu och tittar om det har kommit upp något och förhoppningsvis så har det ju gjort det nästa gång dom kommer hem från sin pappa.

Kommentarer

  1. Madeleine

    Gud vad avkopplande det är att läsa din blogg varje dag, att man känner sig så med i dina inlägg och känner sig så välkommen❤️

    Skulle du kanske vilja göra en ut mitt fotoalbum på Instagram, där vi väljer ett datum i sån frågerunda och du visar bild från den dagen? 😊

  2. Maria

    Tips är att plantera ner 1-2 kärnor av favorittomaten. Det gör vi varje år dock sätter vi kärnorna i mars för att få tomater under sommaren❤️

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss