Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Grattis till mig

Började min 26-årsdag med ett besök på akuten. Hände en grej här hemma i natt på grund av att jag som alltid är så extremt klantig. Hade barnen hemma och allt blev bara kaos. Tove fick rycka ut och vara barnvakt och jag fick åka till sjukhuset efter ett samtal med 1177. Vad som hände får ni inte veta för jag skäms så himla, himla mycket över det ;p Kanske berättar någon gång i framtiden men är bara för skämmigt just nu. Har iallafall precis kommer in innanför dörren till mina sovande små och min sovande bästa vän. Så tacksam att jag har henne! Värdens bästa människa.

Jag mår iallafall bra nu och har gjort röntgen, ultraljud, fått en slang i näsan och i halsen. Förhoppningsvis så händer det inget mer nu men om det gör det så lär jag märka det inom dom närmsta veckorna. Men läget är under kontroll. Läkaren jag fick träffa var också helt fantastisk och så fin. Sa till henne tusen gånger att hon var så himla snäll och gullig. Och hon tröstade mig med att jag är långt ifrån den enda som varit med om detta. Det var skönt att höra. Jag är verkligen den klantigaste personen jag känner och det har jag vetat länge men nu fick jag det verkligen bekräftat ännu en gång. Är fortfarande helt bedövad i hela näsan och halsen men kan inte låta bli att skratta åt allt detta då det är så komiskt att sådant här alltid händer mig och just idag dessutom. En stark start på mitt liv som 26-åring och nu kan det ju bara bli bättre. Fick höra ”grattis” flera gånger av alla fina som jobbade så har trots allt haft en väldigt bra start på mitt firande.

Nej, hörrni.. Jag ska upp om två timmar och lämna över barnen, hoppa i klänningen, göra mig i ordning och inhandla bubbel. Och sedan väntar ett helt dygn med Tove. Så det är dags att logga ut och säga godnatt. Kram på er/G

Kommentarer

  1. Annika

    men hahah vad nyfiken jag blev nu…. älskar när folk har knasiga historier fr sjukhus, kanske lite arbetsskadad 🙂
    Hoppas iaf du hade en fantastiks dag minus detta missödet.
    Ang fotoförbud, så är det ju helt ok om man frågar först och repeterar svaret, precis som du gjorde 🙂

  2. Sarah PN

    GRATTIS!!!! 🎉 Men vad tusan har du lyckats med fina du?! 😳 Låter som att du lyckats få i dig någonting olämpligt.. På nått sätt. 😂 Hoppas det inte var/är någonting allvarligt, och hoppas du får en superduper födelsedag. ❤️

  3. Isabelle

    Men snälla nån så nyfiken jag blev nu.. fattar att du inte vill berätta men nu kan jag ju inte tänka på nåt annat😅

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish