Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej fina ni <3

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår hur bra som helst. Har haft en riktig världshelg i Stockholm och ville bara stoppa tiden! Nu ska jag snart göra mig i ordning, dricka sellerijuice och äta sen frukost.

Stannade i Uppsala en natt. Älskar verkligen den staden.

Hade en så fin svit i Stockholm dagen efter.

Det första vi gjorde när vi kom fram var att äta. Var så fint väder hela helgen också! Kändes nästan lite som utomlands.

Jag som dricker så sällan har druckit alkohol lite smått hela helgen. Men ibland får man! Märker dock hur trött jag blir i hela kroppen av det även flera dagar efter.

Lördagens lilla jag =)

Åt på samma ställe igen på kvällen för att det var så gott, haha. Grekisk mat är typ bland det bästa jag vet!

Startade söndagsmorgonen på sätt också.

Nu ska jag få lite gjort här hemma. Önskar er en helt underbar dag! Vi hörs senare idag. Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss