Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Akuten

Gårdagskvällen spenderades med Jolie på akuten. Efter några timmar och lite undersökningar så fick jag veta att vi skulle bli inlagda över natten. Barnens pappa kom dit och han stannade med henne på sjukhuset. Jag åkte hem med Jason, hade sådan halsbränna och var så rädd, stressad och orolig. Får verkligen halsbränna samma sekund som jag stressar upp mig och gissar på att jag kommer att få dras med det hela mitt liv. Har till och med kräkts blod när jag har varit som mest stressad.. Hade nästan glömt hur det känns då det ändå var ett tag sedan jag hade problem med detta nu. Fick sova i världens tryggaste famn i natt iallafall så det var tacksamt. Hade nog aldrig somnat annars. Status är bra med Jolie nu och jag kan kika in direkt jag har mer tid och uppdatera er kring vad som hände osv. Ville bara berätta varför jag var så off igår.

Vi hörs senare idag eller imorgon. Kram/G

Kommentarer

 1. BMP

  Det går snabbt fram för dig nu. Tycker du verkar ha många barnfria dagar. Hoppas F har det oxå. Men
  lycka till jag hoppas det håller och du får vara lycklig. Menar det.

 2. Grethe

  Tänk på dina barn och inte så mycket på dig själv Men nu är du ju snart på väg till stockholm för att göra fler tatoo.Säj inte du tänker på dina barn

  1. Gabriella Joss

   Barnen har pappadagar nu och Jolie mår jättebra 🙂 hade hon inte gjort det så hade jag inte åkt. Vet du? Jag har tid för både barnen och mig själv. Det är en fin känsla, kram på dig

  2. Heidi

   Tycker synd om dig Grethe. Du kan inte må bra som kommenterar så här till andra på nätet. Skickar kärlek till dig och hoppas du kan bli fri från sånt här beteende.

 3. Jennie

  Om det kommer blod när du spyr har du magsår, då måste du ta medicin!! Glöm inte ta hand om dig själv, det är lätt att göra när man känner att det inte finns tid men gör det för dina barns skull ❤️

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss