Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Status just nu:

– Jag dricker fortfarande sellerijuice men inte varje dag. Jag vet inte om jag har skrivit om detta förr men jag drack typ för mycket av juicen och fick jättekänslig hy. Började med att jag märkte att jag fick sår precis överallt där jag slog i eller rev mig. Kunde räcka att jag drog i bältet i bilen lite med handen och så blev det ett knallrött märke. Detta pågick i någon vecka och efter det började jag få blåsor överallt där jag hade någon form av sår eller märke. Sökte vård och fick träffa en hudspecialist och vi babblade om hudsjukdomen porfyri och massor av annat. Skulle åka in och lämna prover men började googla och sakta men säkert dra slutsatsen att jag hade fått en kemisk-fysikalisk/fototoxisk reaktion. Både selleri och morot som jag dricker mycket juice på innehåller nämligen psoralener som kan göra huden mer ljuskänslig. Och eftersom att jag solar en del så kan det som sagt uppstå en fototoxisk reaktion. Träffade läkaren och berättade om min ”upptäckt” och vi satt faktiskt tillsammans och läste på under besöket. Googlade, pratade, googlade, pratade lite till.. Och han sa att jag nog mycket riktigt kan ha druckit mig till detta. Så jag tog det lugnt med sellerin och morötterna, drog ner på solningen och vips försvann allting. Läkaren hade arbetat väldigt länge och hade sett liknande fall i England där folk hade druckit för mycket Earl Grey-te (som innehåller bergamott) och fått blåsor i solen sedan. Så ja, sellerin hänger med men i lite mildare grad nu framöver, haha. 

– Jag och Tove åker iväg i helgen och det ska bli så mysigt! Blir hotell och spa och denna gång blir det revansch på min födelsedag som ni olyckligtvis vet började på akuten. Vi hade det så himla bra ändå men jag hade bara sovit i 1,5 timme den morgonen och var så himla trött hela tiden. Bättre lycka denna gång när vi ska fira min bästa helt enkelt =) Eftersom att det trots allt var min födelsedag och vi ville göra något extra kul så hittade vi också en sexbutik i Sundsvall där vi var, haha. Så vi gick loss lite där inne och det blev mycket skratt med då det finns så himla mycket sjukt. Eller ja, allt är ju relativt och alla får ju göra precis vad dom vill i sängen såklart. Dömer verkligen ingen någonsin med sådana saker! Men vi kollade på lösrumpor och enorma dildos, sexdockor och annat kul, haha. Vi höll på att dö av skratt och låg typ på golvet med magkramper men så är det alltid med Tove. Oavsett om vi är i en sexbutik eller om vi bara sitter på golvet och pratar. Jag behöver liksom inget annat för att ha roligt. Bara henne. Älskar henne och älskar oss.

– Ikväll kommer en av mina bästa vänner hit! Vi ska laga middag med barnen, mysa och bara vara. Har saknat ihjäl mig efter henne så ser så mycket fram emot kvällen. Är också alltid skönt med en hjälpande hand då barnen har varit så trotsiga nu på slutet. Eller kanske inte trotsiga men det har varit en del bråk om kvällarna då dom 1. inte vill sluta leka med grannbarnen och gå in och bada och äta kvällsfika 2. inte vill sova för att det är ljust ute och enligt dom räknas det inte som kväll och natt då, haha. När jag väl lägger dom så däckar dom på bara några minuter men det är mycket tjafs just nu om att få fortsätta springa runt ute och slippa sova.

– Jag lever ju i Aim’ns kläder men variation är ju alltid kul och ni vet ju hur mycket jag har handlat på lightintebox.com. Deras tights är ju lite av ett lotteri och ibland får man hem riktigt fina medan dom ibland knappt går att ha på sig. Denna gång lyckades jag helt med min beställning och wow vilka tights jag har fått hem. Dom svarta på bilden blev favoriter direkt. Dom har ingen söm mellan benen, lite extra scrunch i rumpan, är tjocka i materialet och sitter helt perfekt. Jag har dock L i mina och har vanligtvis S i tights, haha. Så det är verkligen ett projekt i sig att beställa därifrån. Jag och en av min närmsta vänner (som också tränar mycket) har varit lite inne på att starta eget med träningskläder men vi vet inte riktigt i vilken ände vi ska börja ännu. Har så mycket idéer och tankar på hur jag vill ha tights och toppar och jag tycker att det än så länge inte riktigt finns det som jag har i huvudet på marknaden. Och då måste det ju ändå bli ett vinnande koncept? Nej, hörrni. Jag vill så mycket och ibland kan jag bli stressad av att livet är för kort. Det är så jobbigt att bestämma sig för en sak man vill göra och satsa helhjärtat på den när huvudet snurrar med roliga idéer. Något som jag alltid vet att jag vill göra är att fortsätta ha eget bolag. Det är verkligen min grej och jag trivs så bra med det. Sedan kan ju inriktningen ändras men att gå tillbaka till att vara anställd känns inte som ett alternativ just nu iallafall. Och när det kommer till mäklaryrket så kan man ju ha sitt bolag inom bolaget man är ”anställd” i om ni förstår hur jag menar.. =) Jag kommer nog alltid att vilja ha mitt egna och vara min egna oavsett vilken bransch jag hamnar i framöver.

Här ser ni förresten vilka jag har köpt! Har ju inte kunnat svara exakt tidigare på vilka som är vilka men tog en skärmdump på beställningen nu för att ni ska kunna klicka hem samma om ni vill. Har inte provat alla än men dom svarta satt jättebra på mig som ni ser. Så tips, tips!

– Jag är så hungrig hela tiden just nu. Skrev ju det för några dagar sedan med men gud vad jag äter. Vill ha allt som är sött, kolhydrater, köper fika i bilen och trycker i mig medan jag är iväg. Tove reagerade till och med på det för några dagar sedan när jag gick runt och åt en påse nötter, haha. Unnade mig mitt favoritgodis också så går och småäter det hela dagarna. Älskar verkligen naturgodis och favoriterna ser ni här nedan. Mhmmm, bästa som finns!

– Eftersom att detta är en status just nu så ska jag återigen gnälla lite om tvätten. Jag förstår inte hur det är möjligt att jag kör en maskin om dagen men det är faktiskt så här hemma. Speciellt nu när barnen kommer hem från förskolan helt sandiga i kläderna och svarta i ansiktet. Det märks att dom har kul iallafall, haha =) Inför hösten ska jag gå igenom varenda liten låda och hylla här hemma, rensa ur, skänka bort och se vad som behövs fyllas på med. 

– Min lilla Jolie har fått nya skor och både jag och hennes pappa köpte typ exakt samma modell, haha. Dessa är väl ändå en klassiker som typ ALLA har eller har haft? Jason har också liknande och har haft sedan han var typ två år. Bästa med dom är ju att det är enkelt för barnet att ta på och av utan att man som förälder behöver hjälpa till. Hon blev nöjd över att det var rosa och ”glitter” på dom iallafall =) Känns så konstigt att Jason har storlek 36 och Jolie storlek 26 på fötterna nu. Vill stoppa tiden men ändå inte. Tycker att det är roligt och skönt att dom blir äldre samtidigt som det känns läskigt att tiden går så fort. Nu är det snart sex år sedan jag blev mamma för första gången och om livet går såhär fort hela tiden så är jag 45 snart =)

– Äntligen var det dags att städa ur sminkväskan. Tycker det är lite terapi att tvätta alla borstar, torka av alla burkar med våtservetter, köra necessären i tvättmaskinen med lite sköljmedel.. Känns så lyxigt när jag ska sminka mig dagen efter då.

– Jag ska köpa pioner idag! Fick ju tips ifrån er på vilka som funkar i norr så ska dra förbi Plantagen snabbt och kika om dom finns inne. Återkommer med resultatet sen såklart.

– På fredag ska jag testa en annan typ av laser mot kroppshår! Har ju gjort kanske åtta behandlingar nu och det har fungerat jättebra men har hört att denna ska ge mer effekt. Jag hade ju rätt mycket hår när jag började och det är typ i princip helt borta på vissa delar av kroppen nu. Men känns som att det har tagit lite stopp nu på slutet. Denna laser heter ”DIOD”laser och jag har både läst och hört otroligt mycket gott om den. Så blir kul att se hur den fungerar på mig! Berättar såklart mer om det efteråt och hur jag upplever resultatet.

– Har låten nedan på hjärnan konstant nu dels för att min kille spelar den varje dag och för att den spelas på instagram i typ allas storys, haha. Den är faktiskt jättebra om ni inte har hunnit höra den ännu =)

– Annars är det ju som jag har skrivit innan. Jag är bara trygg, lugn och lycklig. Är bara glad och det finns nästan inga jobbiga känslor kvar i min kropp gällande något alls. Var längesedan jag mådde såhär genombra på alla sätt och vis. Det är nog därför det är svårt att hitta saker att skriva om också. För det finns liksom inga problem och ingen stress längre. Jag har ju varit i en relation innan som har varit väldigt destruktiv och upp och ner (inte den med barnens pappa utan den efter) och på något vis blir man så van vid att det ska vara så. Kan nästan komma på mig själv med att gå runt och vänta på att det snart kommer att hända något dåligt, att vi kommer börja bråka ihjäl oss, att jag kommer att bli sur, att jag kommer att känna mig ledsen osv. Men det är fint att bara få känna det där lugnet och att allt är tryggt, stabilt, lugnt och framförallt rätt. För det känns verkligen så himla rätt och det känns som att jag är på helt rätt plats i livet precis här och nu.

Kommentarer

  1. Ida

    Alltså JA JA JA! Att du skulle kunna göra en egen kollektion på träningskläder var typ det bästa jag läst på länge 😍 jag hade köpt!

  2. Emilia

    Du är så fantastisk när du är så ärlig & bjuder på allt möjligt smått och gott i bloggen, känns som du är en syster!! Och älskar när du skriver om smink och städning och allt vardagligt, sånt som kanske man skulle tro att är ”tråkigt” men som definitivt inte är det! kram!

  3. Frida

    Hej!
    Jag lever i träningskläder precis som dig, inte minst nu när allt är på distans! Till hösten ska jag börja jobba på kontor, och måste därför köpa nya kläder.😅 Kan inte du tipsa om lite snygga kläder som skulle kunna passa till det? Tycker såååå lätt att det blir ”tantigt”, och det gör mig så obekväm 🙈

    Supertrevlig blogg, och du verkar också så härlig! Bra jobbat 😃

  4. Jt

    Det är så otroligt skönt att även du har tvätt berg.. 🙈 här hemma blir det liksom aldrig tomt i tvättkorgen.ä trots tre tvättmaskiner..
    Sen måste allt torka också… känns som om det alltid är tvätt över allt. Hänger du all tvätt eller tumlar du alla kläder? Jag är själv sugen på att kasta in allt i tumlaren men är rädd för att allt går sönder då eller krymper…

    Förresten jag älskar din blogg.. så ärlig ♥️

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Samma här! Jag hänger det allra ”känsligaste” men tumlar annars allt. Men har typ bara kläder som kan tvättas i 60 (eller ja, jag kör typ allt i 60) så då går det bra i tumlaren med. Kram till dig och tusen tack. Blir så otroligt glad <3

  5. Maria

    Känner så igen mig i det där med att bara gå och vänta på något dåligt. Levde tio år i en destruktiv relation med psykisk misshandel. Lämnade för några år sen och idag är jag på en plats i livet där allt går bra och jag är så lycklig men går hela tiden runt med en känsla av att det snart kommer vända och hända något dåligt. Visst är det en fantastisk känsla att få må så bra <3

  6. Mia

    Vore jag miljonär skulle jag ofta köpa färska blombuketter. Pioner är underbara. Jag har nästan ingen aptit i värmen. Men älskar solen så det är det viktigaste. Jag har många vita rosor i tyg som ser äkta ut. Som står i blomkrukor. Som är jättefina. Kramis.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish