Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

God morgon måndag och hej fina ni!

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår hur bra som helst men är i vanlig ordning trött. Mina barndagar är inte slut ännu och jag har en extradag med kidsen idag innan dom åker till sin pappa. Sedan är jag utan dom fram tills att jag mår bra igen efter min operation. Detta är det fina med att ha en så bra relation till varandra trots separation. Var liksom inte minsta snack om saken när jag berättade för F om att jag äntligen hade tagit mitt beslut om att göra brösten. Började genast dividera om dagar fram och tillbaka och han sa bara ”men ge dig, jag tar dom så länge som det behövs tills du orkar igen”. Det är fint att få ha det såhär då jag vet att det är långt ifrån verkligheten för alla. Känner sådan tacksamhet för det.

Har haft en jättefin midsommar med Toves familj i vanlig ordning och så har vi hängt i deras stuga större delen av helgen med. Barnen blir riktiga ”utebarn” med sandigt ansikte, rufsigt hår och smutsiga kläder. Helt svarta under fötterna har dom varit men jag älskar det. Då är det sommar på riktigt.

Midsommar: 

Har inte en enda bild på mig själv från den dagen för såg ut som åtta svåra år och hade gråtit hela förmiddagen. Jason har i perioder nu på slutet varit väldigt arg på mig och han har alltid som ni vet varit världens ”snällaste” barn. Han har alltid gått att kompromissa med, aldrig sagt elaka saker, aldrig slagits, alltid varit så rar och fin.. Men sedan jag för första gången introducerade en kille så har det varit en stor omställning och det har också hänt saker i hans pappas liv som gör att det nog bara är mycket för honom på en gång. Pratade om det med F och han kommer såklart att vänja sig men det är jobbigt när man inte känner igen sitt barn för en förmiddag. Skulle egentligen fira midsommar med ett större sällskap, massor av barn osv.. Men ringde Tove och grät ögonen ur mig och hon sa bara ”kom till oss” direkt. Och det gjorde jag. Allt blev bra på en gång och det var genast bara glada miner. Det jobbiga var som bortblåst.

Lördag: 

Vi hängde i stugan igen, barnen sprang runt och tjöt av skratt, åt glass och bara mådde. Älskar sådana här dagar.

Söndag:

Åkte och tränade med min kille och barnen på förmiddagen, gick på bio, köpte godis, läste böcker, barnen lekte med grannbarnen och rev ut hela huset, hängde ute i solen och hade en riktig mysdag. Vi hade hela biosalongen helt för oss själva också och det var sjukt kul och annorlunda. Tror att jag har varit med om det en gång förut och då var jag typ sex år, haha. Så roligt! Vi såg dock inte ens klart hela filmen för barnen blev så rastlösa ;p

Nu ska jag göra morgon här hemma på riktigt. Önskar er en fin dag! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Samanta

    Oh vad jag känner igen det där.
    När jag träffade min nuvarande sambo så var ett av hans barn så underbar och härlig men efter ett tag så blev han förändrad och det blev mycket bråk och han kunde slåss och rymma osv. Jag tror det är vanligt att barn reagerar när det kommer in en ny person i deras och i vårt fall hade deras mamma också träffat en ny kille nästan samtidigt som jag träffade deras pappa.

    Nu har vi fått ordning på situationen och han bor tom hos oss på heltid numera 😃 Ge det bara tid så ska allting lösa sig! ❤️

  2. Carro

    Ge Jason lite tid att vänja sig vid den nya familjekonstellationen. Enligt min mening går det fortare/smidigare ju mindre barnen är. Det blir en omställning för er alla. Djupt därinne är alla barn troligtvis lite rädda att mamma eller pappa ska sluta älska en när det plötsligt kommer en ny partner in i bilden. Man kan ju säga det till barnen att ingen kille/tjej kan någonsin få mig att sluta älska er. Ni kommer först osv. Och att inte sluta göra saker med barnen på tumanhand, även om den nya kärleken flyttat in.
    Ni verkar så fina ihop, stort lycka till! ❤️

  3. Elin 🌟

    Åh jag vet precis hur känslan är när ens annars så goa och fina unge blir ett litet monster ❤️ Min son är som jag, har väldigt mycket känslor och är väldigt känslig. Tror det är därför det ibland blir lite mycket av även det ”bråkiga”. Har uppfattat Jason lite likadan? Det gäller att inte ta åt sig fina du! De är barn! De menar inget illa även om små ord blir väldigt hårda när de kommer ur deras små munnar ❤️ Du är bästa mamman och det tycker Jason också! Alltid! Kram E

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish