Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

God morgon tisdag och hej fina ni!

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår hur bra som helst! Hade en så mysig kväll med barnen igår ute i solen och sedan lekte dom med grannbarnen fram tills att det var dags att sova. Minns att det var precis såhär förra sommaren! Vi såg knappt Jason då han bara var ute och sprang med alla barn från morgon till kväll. Nu är Jolie så pass stor att hon också kan haka på och det är så roligt. Det jag gillar med vårt område är att vi har en stor väg men att alla villor ligger inne på mindre små gator. Så det är ingen annan än jag och mina fem närmsta grannar som kör på just denna väg där våra hus står vilket är en trygghet. Barnen kan springa mellan våra hus så fritt och den där oron för bilar finns inte så länge dom håller sig på ”vår” lilla gata.

Idag ska jag jobba lite, träna, träffa Tove, köpa en gräsklippare (eller ja, en trimmer), en ny låda att ha till barnens uteleksaker, handla lite nödvändigheter som bus och kosttillskott som tagit slut och ta det lugnt + gå och lägga mig i tid. Imorgon flyger jag till Stockholm och jag är så jäkla rädd och nervös om jag ska vara ärlig. Men jag hoppas och tror att allt ska gå bra.

Har Tove här nu som hjälper mig med massor av saker. Hade inte klarat mig utan henne! Världens bästa vän.

Minns ni att jag skrev att fjärrkontrollen plötsligt försvann till övervåningens tv? Nu är en ny inhandlad men jag hoppas att vi hittar den andra snarast. Har verkligen letat ÖVERALLT så har ingen aning om var den kan ha tagit vägen, haha.

Jasons rum fick en ny, liten växt igår och jag tyckte att den var så gullig och annorlunda. Uteplatsen har också fått nya hortensior.

Jag och min kille drack lunchsmoothie hemma igår. Så mysigt att få ses en stund på dagen med. Hade i bananer, fryst passionsfrukt, fryst ananas, fryst mango, yoghurt med passionsfrukt/persika-smak och fiberhavregryn.

Efter förskolan fick barnen köpa var sin pump och vattenballonger. Vi köper en sådan varje år och det gör våra grannar med, haha. I år fick dom var sin då båda är så stora. Och så lekte dom ute med dessa fram till läggdags igår som sagt.

Sushimiddag med mina små enligt deras önskemål!

Och så middag nummer två med min älskling när han kom hem =)

Önskar er en jättefin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Maria J🌸

    Även när du är hemma är du väldigt snygg😍 hur brukar du göra din smink och vilka produkter använder du vänligen skapa ett sådant inlägg på bloggen❤️

  2. Sara Mamma till tre från Nora

    Åh dos letande kan ju få en galen… Hitta vår när jag ”haka” av divanen på soffan.. åkt emellan i stommen. Där det inte ens får plats nåt… 🤷 Lycka till i sthlm 🤗 kommer bli awesome ⭐

  3. Julia

    Åh finns inget värre än när saker på riktigt försvinner spårlöst 😅 när jag flyttade sist så tog vi vår gamla soffa till tippen och när vi skulle lyfta den så kände jag något innanför fodret på underredet… Och vad låg där om inte fjärrkontrollen som försvann 2 år tidigare 🙈 har IAF en trådlös sökare till kontrollen nu. Köpte från Ali Express och den funkar hur bra som helst. Har en liten knapp på nyckelknippan som lokaliserar kontrollen när det får ben och springer iväg.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish