Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Loppisfynd

Tog med våra minstingar till en loppis i helgen medan dom stora fick vara i Toves mammas stuga ett par timmar. Hittade lite smått som ni ser ovan och planterade genast ett litet elefantöra, haha. Tyckte att det blev så fint och är verkligen svag för allt blåvitt porslin. Drömmer om att en dag ha en sommarstuga på något mysigt ställe och fylla alla skåp där med sådant.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss