Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej på er!

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår hur bra som helst och kom hem med barnen för inte så längesedan. Tänkte städa undan lite här hemma och sen när min kille kommer hem ska han ha barnen en stund medan jag drar på ansiktsbehandling.

Tatuerade mig faktiskt imorse och tänkte först inte visa er.. Men är så pirrig och glad så visar iallafall, haha.

Ska visa er bättre bilder sedan! Blev så himla fint och jag vet att jag alltid kommer att vara hans. Så det känns så fint att få ha hans första bokstav precis där. Trodde att ni skulle döma ihjäl mig på instagram när jag la upp detta på min story men fick över 300 svar på bara en timme där ni hade gjort exakt samma sak för er partner efter bara någon/några månader ihop. Tycker att det är så fint. Är det rätt så är rätt. Det är ju bara så.

Sov länge imorse men det var skönt då vi åt middag vid 00 inatt när barnen hade somnat =) Även barnen tog sovmorgon!

Älskar ihjäl mig i dessa två! Dom är så fina med varandra majoriteten av tiden också. Sedan gör dom mig gråhårig tillsammans då dom ständigt hittar på massor med bus ihop.

Vi har hunnit äta lunch och så fick barnen välja var sitt par nya skor med. Jason fick också tofflor och solglasögon då han verkligen behövde det.

Önskar er en fin dag. Kram/G

Kommentarer

  1. N

    Hej Gab!❤️ Älskar tatueringen och modet. Försöker planera lite själv (min första) men rädd för smärta. Hur lång tid tog det och hur mycket kostade det?

  2. Mira

    Jag har uppfattat att din kille är något av en proffsfiskare och lägger mycket tid på det? Är ett intresse ni kommer dela? Eller kommer han åka iväg på mycket sånt själv? Kram!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Nej, jag gillar inte sådant men kommer säkert hänga med någon gång!! 🙂 Är ju intresserad av honom så vill ju ta del av allt som har med honom att göra. Men han får nog mest ha det ifred, hehe. KRAM <3

  3. Elin

    Men så gulligt gjort! 😍 Skulle lätt kunna göra samma om inte min kille ogillar tatueringar 😂 Älskar eran bubbliga kärlek! Är lika galet kär i min! (Efter två år) ❤️ Kram E

  4. S

    GRATTIS till kärleken fina du 🎉🎉❤
    Jag har en fråga om inköp till nyfödd under senhösten (bf november) då Jason är född i oktober och jag kan tänka mig att det är rätt så kallt i Umeå då 😄 jag har preciiis lyckats betala av varenda krona på skulder från fakturaköp son helt plötsligt var över 30.000 kr och vill aldrig mer hamna där igen, är så nöjd och stolt över min ekonomi nu. Problemet är att jag efter sommaren är förbjuden att arbeta pga Covidrisk i mitt arbete och eftersom jag har studerat parallellt med jobb är min gravidpenning LÅG (ungefär som CSN). Min sambo velar mellan att arbeta och studera och jag vill inte att han hindrar sina studieplaner pga ekonomi under ett halvår (senast i januari kommer jag få mer i föräldrapenning då den baseras på en annan sgi, haha försäkringskassans krångel). Iaf, min fråga är vad behöver man absolut till en nyfödd i november den första månaden? Verkligen det mest nödvändiga som barnvagn, babynest, bilstol, åkpåse, skötbord osv?😅vad ska man satsa på för kläder när man går ut och vad överlever man inte utan första/två första månaden? Allt roligt extra tänker jag att vi kan köpa till när jag får in mer men vill redan nu göra en budget över de första nödvändiga sakerna så man slipper fakturaköp, behöver bara veta vad exakt en nyfödd behöver 😅
    Har du redan skrivit ett inlägg om det får du gärna länka! Ha en underbar sommar och njut massor av dina barn, vänner och kärleken 🎉😍

    1. Sofia

      Har 1 dotter född 1/11. Första månaden så behövs typ ingenting. Kläder (inte för mkt i storlek 50, dom växer ofta ur det så snabbt, för overaller är de bättre att gå upp i storlek så det kan användas längre), vagn, åkpåse & babyskydd är egentligen det som behövs. Har 2 barn & använde aldrig skötbordet, spjälsängen eller babynestet… men har ni plats & råd med skötbord så köp de, men absolut inget måste. Har ni en bänk eller tvättmaskin i badrummet räcker de med en skötbädd 🙂 dom flesta tycker blöjhink är ett måste men tycker de funkar lika bra att lägga bajsblöjor i hundbajspåse & sen slänga i en vanlig sophink med lock eller gå ut till soporna direkt. Småhanddukar då bebisar kräks rätt mkt, amningsbh om du vill amma (funkar med vanlig bh också men i början när man kanske är lite obekväm kan de va skönt med amningsbh & amningslinnen)

    2. Em

      Hej. Helt ärligt så är skötbord ganska överflödigt. Det finns små madrasser, vissa upplåstbara som man kan lägga lite överallt. Kolla olika köp och säljgrupper på Facebook, marketplace och second hand butiker. Bebiskläder är lätt att hitta begagnat.

    3. L

      Grattis till kommande bebis!! 😍 Som någon annan kommenterade så är det kanon att köpa begagnade bebiskläder! De används så kort period så även om de är begagnade brukar de vara som nya! Testa söka efter ”klädpaket” på facebook marketplace. Många gånger kan man köpa en hel kasse kläder för några hundralappar, vilket är stooor skillnad mot att köpa nya! 😀 Lycka till!

    4. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      TACK fina du <3 Jag förstår helt!! Man behöver pyjamaser, omlottbodys, babynest, någon varm åkpåse och någon "nalleoverall"/lättare overall som bebis kan ha i vagnen + en vagn då.. Allt annat var helt ärlig oviktigt för oss! <3 Man behöver inte mycket till en nyfödd bebis även om många pushar på alla möjliga grejer. Vi har använt extremt, extremt lite av allt som vi köpte på oss med båda våra barn. Kram <3 och stort lycka till!! SÅ underbart. Och tack för alla fina ord <3

  5. Susanne Eklund

    Hej Gabriella,
    hur följer man dig på Instagram? Hittar dig inte när jag söker på ditt namn.
    Fint Z.
    Hälsningar Susanne

  6. Anonym

    hej! det låter lite fel när du skriver ”jag vet att jag alltid kommer vara hans” för ingen vet vad som händer i framtiden och om det skulle ta slut mellan er kanske det inte är så smart att tatuera in ens ex initial om man träffar någon ny

    1. M Elin

      Fast man går ju inte in i ett förhållande med inställningen att det kanske tar slut i framtiden.
      Dessutom går tatueringar att ta bort med laser, och det går att göra cover-up, dvs tatuera något annat över den.

    2. Skåne

      Varför så negativ? Det är väl ändå Gabriellas kropp. Där är många som tatuerar sin partners första bokstav i dess namn. Min pappa har tatuerat det för bokstaven i hennes namn. Och jag själv har tatuerat mitt namn. Märks att Gabriella är jättelycklig och kär och glad över hennes nya pojkvän. Hon har gått igenom en operation på sin flicka också så hon är otroligt stark.

      1. Anonym

        ja hon får göra som hon vill har inte sagt något annat heller 🙂 jag personligen tycker det är osmart att göra det och jag står för min åsikt

    3. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Förstår vad du menar men håller med alla som skrivit annat 🙂 <3 Smaken är som baken och man kan inte tycka samma om allt, jag gör det som känns bäst för mig, kram <3

  7. Johanna

    Men guuuud din tatuering!! Du är ju helt galen!!

    Meeeen… Vad snyggt på din kropp och vilken sexig grej att göra, förstår att din kille blir som tokig.

    Livet blir ju härligt när man vågar vara galen ibland. Med andra ord: gillar det!

    Blir så glad när du uppdaterar. Njut av din sommar! Kram

  8. Mia

    Så gulligt med tatueringen 😀 blir så nyfiken ifall han ska göra något liknande? 😀 Ni verkar ju verkligen som en match made in heaven!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish