Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Har haft en så fin helg i det stora hela med fina vänner, barnen och min kille.

Här kommer lite bilder från dagarna: 

Har druckit smoothie och byggt lego tillsammans.

Handlat med mina små hjärtan har jag också gjort!

Vi laddade upp glassförrådet här hemma rejält. Det ni ser på bilden är inte ens allt vi köpte, haha. ”Lill-Per” blev min nya favoritglass iallafall. Jag och min kille skrattade ihjäl oss åt namnet.

Vi har varit hos min fina Emilia i hennes stuga och barnen har badat.

Vi fick också träffa deras urgulliga små kattungar. Barnen var i himlen. Dom har tjatat om att vi ska skaffa katter nu enda sedan vi började åka hemåt därifrån, haha.

Jolie har byggt myskoja åt sina gosedjur också. Vi har i princip bara hängt här hemma och haft det mysigt större delen av tiden.

Har grillat med Tove och hennes familj. Det är så kul att våra sambos kommer så bra överens. Är nästan för bra för att vara sant allting.

Måste förresten skriva lite om denna! Fick den via ett samarbete och har varit helt såld sedan dess och tipsat alla mina vänner som börjat älska den lika mycket! Man behöver inte ha vaginal torrhet för att använda den utan den är perfekt att ha som ”återfuktande” om man har mycket sex och är rädd för sprickor eller obalans, har mycket problem med svamp till och från eller vad det nu kan vara. Den håller bara allt i bra skick eller vad man ska säga, haha. Så denna är verkligen ett supertips. Kör alltid denna innan läggdags + smörjer med babyolja ”utanpå”. Tips, tips, tips.

Har även haft besök av Tove och barnen här hemma medan killarna gjorde massor med ärenden, tvättade min bil och fiskade, haha.

Och det är så fint att se mina barn ihop med min kille. Blir som sagt bara kärare och kärare och kärare. Längtar efter fler bebisar och är bara så lycklig. Är så extremt tacksam för livet just nu.

Önskar er en fin kväll. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Maja

    Wow! Dina bröst är helt magiska! Jag har haft komplex över mina så länge.
    De bara hänger & är helt oskönt stora, skulle vilja göra om mina! Kan du rekommendera den du gick till?

  2. Louise

    Ser ut som härliga dagar! 🙂 Det är ingen kritik på något sätt men tänkte på när du skriver ”min kille” så ofta, är det inte smidigare att skriva hans namn eller första bokstav eller så? Blir lite mer flöde i texten, och ni bor ju ändå tillsammans nu. 🙂 Som sagt, det är ingen kritik och du tar åt dig om du vill. Var mest bara en tanke.
    Trevlig vecka!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss