Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Inlägget innehåller annonslänkar samt reklam för Bubbleroom och Lyko

Hej fina <3

Hur mår ni? Jag mår bra förutom att jag är rätt yr och lite sänkt av min antibiotikakur + att min mage checkar ut direkt av det. Hatar att det är så.. Och så får man precis som många av er skrivit svamp där nere osv osv osv. Blir som en ond spiral av att kroppen är i total obalans.

Har haft en jättelugn helg iallafall och det har varit välbehövligt. Ska ju ordna lite jobb i Stockholm, tatuera mig och gå på återbesök för mina bröst nu i dagarna så det har behövts mycket sömn och vila för kroppen. Saknar mitt ”vanliga” liv med så mycket mer tempo men har faktiskt också njutit väldigt mycket av att bara återhämta mig. Och för en gångs skull har jag inte stressat över att göra det utan tyckt att det känns himla bra.

Har för övrigt svarat på alla era kommentarer nu! Och kommer att fortsätta göra det som vanligt såklart.

Måste visa er den finaste kärleksförklaringen som jag fick nu i fredags. Vårt datum som vi blev tillsammans ”på riktigt” och min bokstav. Älskar honom mest! Är så lycklig varje dag.

Min tröja hittar ni HÄR och just nu för bara 74:-. Tycker att den är så fin och har den i vitt med.

Handlat ny växt som fick ta plats i sovrummet. Har ju redan flera hemma av denna sort och dom är så fina!

Vi har typ mest ätit och sovit hela helgen =) Äggröra och smoothie är en klassiker hos oss nu, hehe. Och så min antibiotika där på sidan med. Har tagit denna tablett tre gånger om dagen. Är så less på den nu! Åt ju antibiotika för brösten och magen för två veckor sedan med.

Har varit i Toves stuga och haft myskväll medan våra killar var ute och fiskade. Mitt linne finns HÄR.

Ätit natt-tacos i vanlig ordning. Minns ni när jag hade en period där jag åt tacos VARJE kväll under flera veckors tid? Men det är ju typ det godaste som finns!

Såg denna glass på någons insta story och blev akutsugen så vi åkte och köpte. Med både daim och oreo och extra mycket av båda, mhmmmm.

Min älskis har köpt en dammsugare till övervåningen så att vi slipper släpa den stora upp och ner. Denna ska tydligen vara grym!

Och i söndags åt vi sen lunch ute.

Och åkte förbi gymmet en sväng. Gud, vad jag saknar mina träningsrutiner. Men snart så! Kände mig rätt svag och fick ta det lugnt men det är så skönt att få komma igång lite smått igen.

Vi har också kommit igång med projekt byta tv och tvbänk! Kommer bli så bra! Ska visa er sen när det är färdigt =)

Och för er shoppingssugna så har jag just nu två samarbeten på instagram med rabattkoder. Hos Bubbleroom får ni 10% på ALLT (även nedsatta priser) med koden JOSS10 och hos Lyko får ni 15% i en vecka från idag med koden 15gabriellajoss.

Måste slå ett extra slag för dessa produkter. Så billiga och sjukt bra och doftar för gott. Minns att jag såg dom med vattenmelon hos Therese Lindgren men när jag svepte upp på hennes insta story så var dom redan slutsålda. Men nu fanns dom inne. Ni hittar skrubben HÄR, badbubblorna (säger man ens så, haha) HÄR och shower butter HÄR. Alla doftar helt magiskt. Tips, tips, tips!

Önskar er en jättefin start på veckan! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Nathalie

    Kan rekommendera att köpa mjölksyrebakterier på apoteket. Det brukar hjälpa när man äter antibiotika osv. Kram!

  2. Angelica

    Hej Gabriella. Jag har följt dig i så många år men en vacker dag var jag helt plötsligt blockad på Instagram och jag har ingen aning om varför då jag alltid när jag väl kommenterat bara sagt snälla saker. Jag saknar att kunna följa dig där och undrar om du kan blocka upp mig? Känns som det blicit något missförstånd eller om jag blivit ihop blandad med någon annan ;/ jag heter xangelica på Instagram. Ha en fin dag ♡

  3. Nathalwi

    Hej! Stort grattis till den fantastiska nyheten. Så kul att ni ska få barn 🙂 jag undrar hur du ser på det i samband med att du nyligen gjort bröstoperation? Hade du i åtanke att du kanske kunde bli gravid så tätt inpå det? graviditet? 🙂

  4. Katarina

    Tips är att begära riktad antibiotika, för de flesta allmäna antibiotika som skrivs ut är inte bra för tarmfloran (dödar alla tarmbakterier, så de skapar lätt obalans i tarmbakterierna). Om medicinen är riktad så dödar den bara bakterier på det stället den är riktad. Dessutom minskar risken för att bli resistent mot antibiotika.
    Dock är det då viktigt att vara 100% säker var felet sitter, annars är allmän bättre.

  5. Julia

    Att jag glömt tipsa dig om detta, Hua! Du som är galen i plantor och växter, kolla in http://www.płnts.com
    Köpta massor med växter från dom förra sommaren, skickas från Holland och det är riktigt riktigt bra kvalité på växterna och dom kommer väl förpackade. Min Monstera t.ex. har nu vuxit ur sin 21cm kruka och är över 1m hög, köpte en liten bebisplanta för typ 30kr som bara var ett skott när jag fick den. Plus att jag tagit 6 sticklingar redan, 2 av dessa har fått rötter och egna bebisar 😍 Så in och kolla, tror du kommer gilla det ♥️ krya på dig

  6. T

    Hej Gabriella! Din gullranka i vardagsrummet har ju växt som tusan, hur pass stor/liten var rankorna när du satte upp den? Började du smått och sen allt eftersom spika upp resten när det började komma mer blad? Eller ska man typ låta den växa ett par längder innan man sätter upp? Hoppas jag inte var för luddig i frågan 🥰 kram

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Den var mindre än hälften av vad den är nu! 🙂 jag tror att man kan sätta upp den så snabbt det går baserat på växtens längd och storlek 🙂 den gillar ju att ha något att klättra på! Kram <3

  7. Sofia

    Haha, älskar att hela din beställning är färgmatchad! Och vilken fin bild på din kille där han sitter med dammisen! 🙂

  8. E

    Kanske därför du fick UVI överhuvudtaget, efter du åt antibiotika först. Brukar bli så..man äter det för något, o sen drar man på sig nån ny infektion för immunförsvaret blir försvagat

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish