Gabriella Joss Gabriella Joss
OkategoriseradeSkönhet

Hudvård just nu

Innehåller annonslänkar

Jag och min hy är ju inte alltid jättebra vänner som ni vet. Och så har det ju varit sedan jag var typ 15 men jag accepterar det ändå mer och mer med åren. Det är ju typ det enda komplexet som jag faktiskt har på riktigt med mitt yttre och det finns inte så mycket mer jag kan göra än det jag redan gör med regelbundna behandlingar och microneedling. Men jag är jättekänslig och så har det alltid varit. Minsta fel med kosten, hormoner, mens, stress osv så ballar det ut direkt och framförallt runt munnen. Dom gångerna min hy har varit jättefin har jag skött kost och sömn helt perfekt men hur kul är det att aldrig någonsin äta något som inte innehåller socker eller mjölk? Då har jag hellre lite finnar här och där. Aja! Här är min nya hudvårdsrutin sedan ett tag tillbaka som min hudterapeut Leila har hjälpt mig med i det stora hela. Har Exuviance på det mesta som ni ser förutom dagkräm och nattkräm. Ska byta nattkräm med till Exuviance men vill göra slut på denna först =)

Jag dubbelrengör alltid mitt ansikte och börjar varje kväll med denna från Elemis för att få bort allt smink. Den kostar lite men enligt mig är den värd sina pengar. Så grym rengöring! Aldrig provat något liknande. Den finns HÄR. När jag har rengjort ett varv med denna så använder jag denna:

Använder den ihop med min Foreo som jag älskar! Bästa tipset och bästa köpet och ni hittar den HÄR. Ansiktet känns verkligen så jäkla rent och lent efter att man har kört den en stund med sin rengöring.

Använder sedan ansiktsvatten från Exuviance som jag bara baddar i ansiktet och efter det använder jag ”optilight brightening serum” + ”hydrating treatment mask” från Paula’s Choice. Den är verkligen helt fantastisk. Och detta är min rutin kväll efter kväll efter kväll. På morgonen brukar jag oftast bara torka av ansiktet med ansiktsvatten och sedan använda samma serum som på kvällen + ”mattifying fluid” (då jag har rätt glansig hud och speciellt när jag sminkat mig) + dagkräm från Elemis som finns HÄR.

I perioder där jag är torrare eller precis efter microneedling så använder jag detta serum med som är extreeeeemt återfuktande. Skulle jag rekommendera ett serum till ALLA så är det just detta då det verkligen är så pass bra som det sägs. Älskar, älskar, älskar det. Det finns HÄR.

Kommentarer

    1. Gabriella Joss

      Har inte så extrema problem att det behövs. Har varit hos hudläkare flera gånger när det varit som värst och inte ens då är det nog illa. Är ju rätt starka biverkningar på sådana saker med 🙂 får typ någon finne här och där och som värst kanske jag har sex-sju aktiva finnar samtidigt. Är inte mycket men för mig är det jobbigt ändå, kram!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss