Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Friyay

Hej fina ni <3

Barnen badar och min kille är och tränar så tänkte att jag skulle kika in här snabbt innan myskväll väntar. Har haft Jolie hemma hela dagen idag och njutit av tiden med henne. Fick sällskap av våra bästa vänner med så vi har bara myst och tagit det lugnt. Som jag har skrivit förut så känns det verkligen så viktigt at ta vara på varenda stund med barnen nu när jag bara har dom på halvtid och dom dessutom snart har skolplikt båda två. Hämtade Jason lite tidigare med idag.

I helgen ska jag bara ta det lugnt, tvätta, städa, träna och vara med mina små. Vi får som sagt lite besök och så har jag lovat dom att vi ska leka på Leos lekland också. På söndag natt åker jag mot Stockholm så ska försöka sova ut ordentligt med. Har haft huvudvärk hela dagen idag med.. Hataaaar när det inte släpper utan sitter i under flera dagars tid. Var längesedan jag hade så sist.

Igår gjorde vi världens ihopslängsmiddag som blev hur god som helst. Stekte grönkål med örtsalt och olja, blandade fetaost med tomater, rödvinsvinäger, salt och peppar och gjorde potatis i ugnen + vegofiléer från Hälsans kök. Kolla fläckarna på mattan förresten ;p Barnen äter alltid sin frukost vid tvn på övervåningen så det blir aaaaalltid smutsigt. Måste skrubba den snart. Hur tar man enklast bort fläckar på en matta av ull? Har ni tips?

Åkte och köpte glass till efterrätt med, haha. Är så orimligt kär i min kille och det är nästan jobbigt att känna såhär mycket för någon. Känns som en dröm att få dela livet med min drömman som verkligen är just min DRÖM både utseendemässigt och personlighetsmässigt fast x 3000. Det roliga är att jag redan förra året skickade bilder på honom till Tove från facebook och skrev att han är världens snyggaste man och så hade jag i april i år printat massor med bilder på honom från en annan persons story. Plötsligt så bodde han med mig och ville ha sin framtid med mig också. Ändå fint att livet händer och att allt bara kan ändras från en dag till en annan. Jag älskar det.

Imorse åt vi frulle med Jolie och hon hjälpte till att göra pannkakor. Så enkla och sjukt goda + hälsosamma. Vet att man kan göra bananpannkisar på bara banan och ägg men jag lägger även i havregryn, lite iKaffe, vaniljpulver och kanel. Och när jag mixat ihop smeten så har jag i chiafrön innan jag steker dom. Dom blir mer matiga och lite mer tjocka då. I smoothien hade vi blåbärskvarg, bananer, apelsinjuice, jordgubbar och lite pressad citron.

Små galningarna var i farten hela dagen..

..Så mammorna fick städa massor sen =)

Jag och barnen köpte kexchoklad. Det är ju ändå fredag! Älskar seriöst ihjäl mig i kexchoklad. Det är sjukt underskattat.

Efter skolan fick min stora kille ett nytt spel. Hade lovat honom detta då han har det hos sin pappa med och vill spela det hela tiden nu. Många av spelen får han ta med sig mellan mig och F men vissa laddar man ju ner/köper direkt till Nintendot så då går det ju inte.

Önskar er en underbar helg! Kram/G

Kommentarer

 1. Lisa

  Mot fläckarna skulle jag testa ullschampo eller så kanske det funkar jättebra med.bara lite såpa och varmt vatten! 🤗 Ullmattor är ju så himla bra 🤗🤗

 2. Sofia

  Jag blir så lycklig av att höra att du prioriterar din tid med dina barn….man får aldrig igen tiden när som är små ❤ jobbar själv med barn och märker att föräldrar struntar så ofta i att hämta sina barn även om dom slutar jobba tidigare. Egentid är något som prioriteras. Det är så sorgligt tycker jag.
  Ta vara på tiden och bara va tillsammans så mycket man kan ❤
  Stor kram

 3. Julia

  Vad tråkigt att se att du köper mattor av ull när du brann för djuren så starkt för några år sedan 😞 fåren misshandlas, slängs ner i betonggolv, går runt skadade/blodiga och lever riktiga mardrömsliv för att vi människor vill ha deras ull till kläder, mattor, filtar osv 💔

 4. ☀️

  Dom där pannkakorna ser ju jättegoda ut 😍
  Skulle inte du svara på frågor? Du la upp något om det för en vecka sen typ 🙈

 5. J

  Älskar att du vågar ha på dig en sån där topp när du har hand om barnen, haha! Jag skulle aldrig våga, den skulle aldrig hålla sig på plats

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss