Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

Hej fina ni!

Jag har verkligen noll motivation till att blogga men har också två småsjuka barn hemma på heltid nu fram tills på lördag när vi åker. Eller ja, OM vi nu klarar oss från sjukdomen som dom har dragit på sig, haha.. Det återstår att se. Hade varit så surt att inte få komma till värmen men då får vi flytta fram det lite. Hade väl ändå räknat lite med det i dessa VAB-tider. Har ni andra klarat er från att vabba än? Både Jason och Jolie hade ju lediga dagar från skola och förskola men blev krassliga redan under tisdagskvällen. Hur typiskt!?

Jag sitter hos frisören just nu och har varit här i en och en halv timme redan. Tror att vi kommer att hålla på i två timmar till. Färgar botten, ljusar upp allt, slingar och så ska vi göra hela färgen jämnare + sätta i löshår. Har längtar så efter denna dag! Mitt hår har blivit så sjukt slitet och dessutom knäckts av jättemycket då jag använder plattången typ tre gånger om dagen vissa dagar. Vet att det är sjukt dumt och att det dummaste man kan göra är att använda värme på redan plattat/lockat hår men nu när det blir fuktigare ute så håller sig inte lockarna/det plattade till nästa tvätt och då är jag där och pillar hela tiden. Ska verkligen styra upp detta nu och våra mer, ha i mer inpackning, dra ner på användandet av värmetänger och lämna det mer ifred.

Har det så mysigt här iallafall! Njuter av varje sekund. Och så har jag världens bästa frisörer också så känner mig alltid i så trygga händer.

Hoppas att ni har haft en fin start på denna torsdag. Kram/G

Kommentarer

  1. Karoline

    Måste slå ett slag för keratinbehandling. Det blir rakare och tar bort det torra. Värd alla pengar och det håller i 4+ månader. Kram Karoline

  2. Sabina

    Du har inte funderat på rakpermanent? Jag har jättelockigt hår i form av korkskruvar, som blir lockigt direkt efter användning av plattång. Har rakpermanentat nu 2 ggr och är supernöjd. Värt att testa.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish