Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndag

Hej fina ni!

Hur mår ni? Jag mår bra! Har äntligen, äntligen fått tid för skrapning imorgon. Var på en undersökning här i Stockholm nyss och det konstaterades att det var mycket rester kvar. Är så tacksam att jag fick tårar framför läkaren som jag fick träffa. Känns som att detta har pågått i en evighet trots att det bara är cirka två månader.

Vi har precis checkat in på hotellet och det blir en lugn kväll med dator och jobb innan det bär av hemåt imorgon igen. Stor kram /G

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss