Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hej fina ni!

Hoppas att ni mår bra! Det gör jag. Vi kom hem inatt och var så trötta men vi hade saknat vår gröt så vi lagade den + smoothie ändå innan vi däckade. Älskar känslan av att komma hem efter att ha varit borta länge. Rena sängkläder och nystädat hem fick vi också komma hem till då vi fixade allt sådant innan vi drog. Hämtade barnen efter förskolan och skolan med tårar i ögonen då jag verkligen har saknat dom sååå mycket! Hade köpt med presenter åt dom från Grekland och så åkte vi förbi godisaffären som är deras bästa ställe (haha) för att fira lite extra att det är dags för en och en halv vecka tillsammans här hemma i huset. Vet också att mina barn älskar badbomber OCH Halloween så dom blev hur glada som helst när dom såg att ännu en överraskning väntade i badrummet uppe vid badkaret.

Gjorde ju som ni vet en skrapning igår i Stockholm. Tycker att Umeås kvinnoklinik har hanterat allt under all kritik och att dom ens skickade hem mig igen med ännu en omgång cytotec tycker jag är skrämmande. Speciellt med tanke på hur mycket rester jag faktiskt hade kvar i min livmoder. Nej, huva.. Nu lägger vi detta bakom oss! Hade lite ont igår direkt efter att jag vaknade upp från narkosen men idag känner jag ingenting mer än att jag är lite svullen i magen typ. Det sjuka är att jag blödde JÄTTEmycket igår direkt efter skrapningen och idag är det nästan helt slut. Kan det gå så fort att sluta blöda efter en skrapning!? Känns nästan overkligt bra i så fall.

Var så nervös innan det var dags. Var egentligen inte rädd för själva ingreppet men tycker att narkosen är obehaglig. Eller ja, egentligen tycker jag typ att det är en rätt härlig känsla att bli sövd men jag är alltid rädd att jag inte ska vakna upp igen.

Var helt borta när jag vaknade och skrev jättekonstiga sms till min kille som satt och väntade i väntrummet. Sa även konstiga saker till personalen när jag var halvvaken, haha. Frågade bland annat flera gånger om dom hade kexchoklad till mig och kom inte heller ihåg att jag hade pratat med läkaren som utförde det hela.

På vägen hem från Stockholm stannade vi till i Härnösand och storhandlade då vi hade tom kyl och frys och skulle komma fram till Umeå långt efter att alla butiker hade hunnit stänga. Fick detta meddelande på instagram efteråt och blev så varm i hjärtat. Vi är ju verkligen jättekära och det är så kul att det faktiskt syns också.

Gröt och smoothie i soffan i vanlig ordning, haha. Det godaste som finns! Och varken jag eller min kille tröttnar någonsin på det heller.

Fick så fina skor av min kille i måndags! Blev så glad. Älskar dom! Tycker att dom är så enkla och stilrena men samtidigt med det lilla extra. Gillar även när dom blandar materialvalen på skor och dessa har både tyg, mocka och gummi. Dessa blir perfekta till min Adidas-jacka som jag kommer bo i hela hösten.

 

Nu ska vi äta sen middag och sedan se serie och bara mysa. Kikar in mer imorgon med lite roliga städtips och annat som jag har fotat idag! Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss