Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Just nu:

Innehåller reklam för GAAM/Proteinbolaget

Åh vad längesedan jag skrev en sådan här lista men fick ett sådant bloggflow från ingenstans och fingrarna ville bara knappar på tangenterna. Var längesedan jag kände så! Har inre haft inspiration eller motivation alls till att hänga här inne alls. Mycket på grund av allt skitsnack och vad folk skriver som ni vet. Jag har så många gånger på slutet bara känt att jag vill vara helt privat och njuta av det jag befinner mig i just nu.

– Måste berätta en smårolig grej, haha. Vi hade gott om tid på oss innan min skrapning och satt i bilen i typ en timme, pratade och myste. Tio minuter innan det var dags så kom jag på att jag har gellack på både händer och fötter. Och det står ju tydligt i alla papper att man absolut inte ska ha nagellack eller liknande innan en sådan ”operation”. När jag opererade mig sist så var det ju helt okej att ha gelénaglar men då hade jag ju tårna fria från nagellack. Så i panik åker vi och handlar nagelfilar och sedan springer jag till avdelningen samtidigt som jag filar en av naglarna. Och jag var så skakig och frossig då det är en av biverkningarna när man tar cytotec och jag var tvungen att ta två sådana tabletter under tungan en timme innan skrapningen. Ni kan ju tänka er synen. Filade sönder hela nagelbandet och får sedan veta att det är helt lugnt och ingen fara att jag har gelelack på både naglar och tånaglar. Måste fixa min nagel snarast, haha.

– Är så glad att både jag och min kille gillar smoothies och sådant så mycket. Vi köpte med oss tre stycken i bilen på väg hem till Umeå och en av dom hette ”carrot cake” (tror jag) och smakade morotskaka. Innehöll bland annat dadlar, morotsjuice och hampaprotein. Fotade faktiskt hela deras smoothiemeny så att jag kan få lite inspiration till nya smoothies att göra här hemma.

– Och på tal om smoothies så hittade jag dessa på Ica Maxi i Härnösand och dom har vi inte här uppe i Umeå! Ska bli kul att testa i våra smoothies här hemma. Måste bli bättre på att variera innehåller i våra men vi har ju en stående favorit med mandelmjölk/vaniljkvarg, bär/mango, banan och apelsinjuice. Men finns ju så mycket goda smaker man kan prova! Och ska börja blanda i lite veganskt proteinpulver med för att få dom matigare och mer proteinrika. Tänkte dra igång med träningen mer på allvar denna vecka igen. Min kropp saknar tunga vikter.

– Åt sushi med Tove igår för första gången på evigheter. Har typ förätit mig på det som tidigare var en av mina absoluta favoriter i matväg. Men nu så! Så jäkla gott. Finns seriöst inte mycket som toppar sushi, mhm.

– Under måndagskvällen åt jag och min kille tapas på ett så mysigt ställe som vi åt på sist vi var i Stockholm med. Vi åt typ 12 rätter tillsammans med och rullade ut därifrån sedan, haha. Jag ogillar ju verkligen exempelvis Pinchos då jag tycker att maten är rätt slafsig och inte särskild välgjord! Men denna tapas är verkligen WOW! En av mina vänner kommer hit på lördag och då ska vi ha tapas-kväll och mysa + att hon ska sova över. Längtar ihjäl mig!

– Jolie har fått nya strumpor! Hittade dessa inne på Åhléns och tyckte att dom kändes SÅ Jolie. Så kunde inte låta bli. Och det känns som att strumpor alltid behövs då dom mirakulöst alltid lyckas försvinna i tvätten. Jolie älskar ju verkligen rosa och leomönster som ni kanske har förstått, haha.

– Är förälskad i denna svarta bodysuit som egentligen är ett träningsplagg men passar minst lika bra för en kväll på dansgolvet. Sitter så jäkla skönt och snyggt på kroppen! Älskar när man hittar plagg som man vet att man kommer att ha i garderoben läääänge.
– Måste tipsa om denna olja som typ är en hudkräm i oljeform!? Den kommer ut som mousse men blir sedan oljig på huden. Använder den som massageolja här hemma med och den doftar så gott. Tips, tips!
– Vet ni vad jag saknar lite med Grekland? Deras friterade degklumpar med varm nutellasås. Mhmmm.. Jag vet att min mage hatar det men det är så jäkla gott. Ska unna mig churros någon dag i Spanien nästnästa vecka även om jag har lovat mig själv att jag ska vara snällare mot min mage under nästa resa.
– Om ni har missat på instagram så har jag just nu ett pågående samarbete med GAAM igen där koden GABRIELLAJOSS som alltid ger 25% på allt veckan ut! Även det som redan är nedsatt. Och vissa saker är redan nedsatta till 43%! Så går ju att fynda enormt och bunkra upp hemma. Deras senaste nyheter är denna chokladpudding (sjukt god!!), såser, milkshakes och drycken med smak av cola. Min absoluta favoritsmak är dock den med ananas. Den är helt magisk! Sjuk smak och inga bismaker alls. Alla som smakar den blir helt sålda på den direkt och det är faktiskt min killes absoluta favvo med. Så tips, tips, tips! Ni kommer direkt till hemsidan HÄR. Fattar inte hur dom kan hålla så låga priser med tanke på hur bra grejer dom faktiskt har. Och det skriver jag från mitt hjärta och inte bara för reklamens skull!

Och saker som jag måste göra just nu är: boka tid för att bygga ihop min tatuering, byta till vinterdäck (vi har minusgrader i Umeå mot kvällen och frost på marken på morgonen, brr) och betala räkningar. Måste gå ut med all tvätt också, hehe. Men det är skönt att den är tvättat och klar iallafall.

Puss och kram och ha en mysig kväll/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss