Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Onsdag

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er! Har hunnit med massor med jobb idag, varit hos psykologen med min kille och landade nyss hos frisören för att fräscha upp håret lite inför Spanien nästa vecka. Barnens pappa hämtar dom idag då han ville ha extra tid med dom nu under mina veckor. Efter detta besök står mer jobb på schemat + middag med min kille. Ikväll när barnen är hemma och har somnat så ska jag ta mig iväg till gymmet en sväng med!

Har fastnat helt för denna topp och den finns HÄR (annonslänk).
Lyx att få ingefärsshot serverad hos frissan!
Igår kväll åt vi tonfisk till middag! Så jääääkla gott och har blivit en favorit hos oss. Och så stekte vi grönkål på sidan och blandade även tomater med fetaost (den från Apetina på tetra) med oliver, olivolja, rödvinsvinäger, örtsalt, peppar och en krydda från Grekland som är till för fetaost. Mmmm.
Jolie har fått påfyllning på sina plåster, haha. Hon älskar verkligen plåster och vill ha dom på sin kropp vid minsta ont. Och även klistra dom på sina gosedjur och andra leksaker.
Och på tal om skruvade ljus som jag skrev om för ett par dagar sedan.. hur fint är inte detta? Älskar det! Bor på vår övervåning just nu.
Och måste tipsa er om morgonen smoothie som innehöll äpplejuice, en avokado, passionsfrukt, jordgubbar, banan och jordgubbskvarg. Så gott! Och på gröten hade vi proteinella idag.
Min älskling! Världens bästa man. Så tacksam för honom varje dag! Så många som vill att jag ska blogga om hur vi träffades så ska göra det nu i dagarna tänkte jag. Har ni några andra frågor gällande oss? Vet ju att ni har frågat mycket på instagram men även här i kommentarsfältet. Så kan jag samla lite i ett eget inlägg sen.

Önskar er en fin kväll! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Veronika

    Hvor lenge var dere begge single før dere møttes?
    Hvor er han fra, bodde han i samme by som deg?
    Føler dere begge at dere har funnet The One?
    Hans beste og verste egenskaper, i følge deg?
    🥰🥰

  2. Carro

    Går barnens pappa och din nya ihop? Funkar dem utan hard feeling? Hur går det för din nya att få två barn på köpet?

    Jag tycker att det är härligt att se när bonuspappor/bonusmammor funkar så bra med barnen och förhoppningsvis med exet. Allt för barnen liksom!

  3. Mia

    Åh, ställt frågor om er några gånger 😀 så har flera haha! Kan du inte berätta lite om er som par, vad har ni för gemensamma intressen? Har ni några intressen som är superolika? Bråkar ni ibland? Är någon av er svartsjuk? (tänker ni är ju båda heta så kan tänka mig att andra kollar in er när den andra inte är med osv). Har ni framtidsplaner var ni vill bo eller bor ni kvar? Och hur många barn vill ni ha? Visste han förresten om dig som bloggare innan ni sågs eller var du okänd? Och vad jobbar han med? Förlåt för många frågor haha! Ni är supergulliga ihop!

  4. C

    Hej Gabriella. Gravida och kvinnor som försöker bli gravida ska endast äta tonfisk 2-3 ggr per år på grund av kvicksilverinnehåll. Vill egentligen inte ge andra pekpinnar, men kanske vill du veta. Värt att kolla upp iaf, vet inte om det gäller en särskild sorts tonfisk.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish