Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay

Innehåller reklamlänkar

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår jättebra men är såååå trött på att blöda nu. Förlåt att jag tjatar om det men det är en så stor del av mitt liv just nu. Ni som har gjort skrapning/kirurgisk abort – hur länge blödde ni? Jag var på undersökning nu och dom sa att det är cirka 1-2 mm kvar. Vet inte vad det innebär men innan skrapningen så var det typ 15 mm kvar. Så det är ju väldigt stor skillnad. Men då ska jag alltså blöda ut resterande mm eller innan det är helt över? Nej huva.. Är så less, less, less på detta nu. Blödde igenom mina tights idag på gymmet också, haha =)

Dagens frulle! Sellerijuice på tom mage och min kille får lite mindre än mig, haha. Och så smoothie på blandade bär, kvarg, juice och banan som vanligt + gröten. Jag äter min med proteinella och han sin med hjortronsylt. Jag gillar båda men har haft sådana cravings på choklad nu på slutet och då dödar denna gröt det suget direkt. Ska äta samma ikväll till kvällsfika med hade jag tänkt.

Att få vakna och somna i hans famn dag ut och dag in. Jag är så lycklig lottad så det finns knappt ord som räcker till.

Dagarna med honom <3

Som ni vet så är jag ju galen i ljus, haha. Vill ha dom i varenda vrå nu denna årstid. Upplever också att det blir varmare hemma av dom och det behövs då huset blir allt kallare nu desto kallare det blir ute. Den gosiga tröjan hittar ni HÄR.

Dagens tvättberg. Ska försöka ordna detta nu innan vi åker till Spanien + städa hela huset så att vi får komma hem till rent och fräscht sedan. Bästa känslan ju!

Innan jag blödde igenom mina kläder så hade jag denna outfit! Älskar verkligen att Aimn har skapat plagg som man kan ha till vardags men även på gymmet. Tänk dessa med en trenchcoat och ett par klackar!? Du har genast en perfekt kombo till kontoret. Skorna finns förresten HÄR. Tightsen och toppen är från Aimn!

Åt enchiladas till lunch idag. Veganska var dom också. Sjukt gott!

På gymmet så körde vi ben/rumpa. Övningen som ni ser på dom första bilderna är grym för rumpan/baksidan av låren så det är ett supertips! Man står bara med ena foten på bänken och trycker upp sig själv. Och så kör man 10 på varje ben x 4. Inväntar träningsvärken imorgon men ska köra ett pass imorgon med tänkte jag. Blir ben igen men några andra övningar med mer fokus på rumpans överdel. 

Och jag har blivit besatt av bildofter. Verkligen besatt. Visste inte ens att det fanns innan jag träffade min kille men denna från Rituals doftar så gott av citrus! Har även fått hem en annan nu rätt nyligen som jag ska visa er framöver. Den luktar också sååå gott!

Och på tal om goda dofter.. Detta är en doftlampa och jag fattar inte att jag inte har haft den låååångt tidigare!? ÄLSKAR ju när det luktar nystädat och fräscht hemma och denna gör så att det gör det dygnet runt och alla dagar. Den kan även rena luften. Kommer att visa mer av den på Instagram story den 24e där samarbetet äger rum =) Tror att ni städgalna kommer att älska den lika mycket som jag gör! Varje gång man kliver in genom ytterdörren nu så möts man av en så god doft och det finns massor med olika. Får jag en rabattkod att dela ut så gör jag det här också så att ni inte missar.

Idag var det gosedjursdag på skolan och Jason ville såklart ha med sig sitt största gosedjur. Tur att min kille var bra bärhjälp till och från skolan ;p

Väl hemma så rullades det snögubbar för glatta livet. Är så stolt över min lilla kille som gjorde denna helt själv och sedan dessutom ville ta selfies med den!? Han har verkligen blivit stor..

Gjorde så god middag nu ikväll! Varmrökt lax med potatis, sötpotatis, morot och paprika i ugnen som jag la sesamfrön och rosmarin + örtsalt på. Stekte också grönkål i olivolja med örtsalt.

Imorgon åker vi till Piteå med barnen på lite äventyr och när vi kommer hem på söndag så är det dags att städa och packa inför en hel vecka i Spanien. Längtar ihjäl mig efter värmen! Och när vi kommer hem från det så har vi barnen i en vecka innan vi reser vidare mot Paris. Vi passar på lite nu då vi som ni vet vill ha bebis så snart som det bara går. Och jag vet ju att tiden som vi har nu är en tid som vi aldrig kommer att få tillbaka sedan.

Önskar er en fin kväll! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Nathalie

    Vad heter den röda/rosa tröjan du har på dig? Kommer bara till Nellys hemsida, och inte till just tröjan, när jag klickar på länken 😇☺️

  2. Mia

    Bry dig inte om allt skitsnack som står om dig på bloggbevakning. De är bara avundsjuka på ditt liv! Vi är många som tycker om och följa dig och det du lägger upp.

  3. Penny

    Nyfiken på hur du tänker ang bilderna där din kille håller om dig i sängen. Hur tror du detta känns för dina barn om dem ser de här bilderna när dem blir äldre?

  4. Sofie

    En abort eller missfall är som en mindre förlossning, alltså blöder man tills ”såret” I livmodern har läkt 🙂 Allt från dagar till veckor..

  5. Lollo

    Jobbar på en kvinnoklinik och där brukar vi säga att man kan förväntas blöda som en mens första dagarna och sen lindrigt/som en blodig flytning mellan 7-10 dagar efter en skrapning! 🙂

  6. Stuff

    En fråga.. varför skriver du alltid ”min kille” varför inte använda han namn.. låter lite fjompigt med min kille 🤷🏽‍♀️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish