Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Vi har haft världens myshelg med barnen! Sedan blev det sjukstuga för lilla Jolie. Är alltid lika jobbigt att lämna över ett sjukt barn när man har varannan vecka men jag vet ju att hon har det bäst hos sin pappa med.

Vi checkade in på Pensionatet i Piteå för en kväll innan sjukdomen bröt ut iallafall. Kunde inte sluta ta bilder för ALLT var så fint. Kanske inte riktigt samma stil som jag har hemma men jag ÄLSKAR denna typ av stil och får så mycket inspiration. Så fina detaljer. Var så god mat och mysig stämning också. Hade aldrig ens hört talas om denna plats förrän en av mina vänner la upp på instagram att hon var här. Då kände jag direkt bara att ”dit måste jag åka” och jag vill jag tillbaka fler gånger. Fick ett sådant lugn i hela själen av miljön. När barnen hade somnat så kollade jag och min kille på serier och åt efterrätt i sängen.

Köpte med mig lite fint hem också från deras butik. Hade vi inte haft med oss barnen så hade jag lätt kunnat gå runt där i en timme. Ville titta nära och noga på allt.

Väl hemma har vi bara myst, ätit gröt som alltid och så gjorde jag jättegott infefärste. Köp ”yogitea” på närmsta ICA och koka upp med hett vatten, tillsätt honung och finriv ingefära. Så gott att ha citron i också men det hade vi inte hemma. Och på det hällde jag skummat iKaffe. Mhmmm. Prova! Det är för gott.

Min lilla sjukis! Hela söndagen spenderade med att städa och fixa + packa och ta hand om barnen. Städade tvättmaskinen också med två disktabletter och det blir så rent och fräscht. Man tänker kanske inte på att det är riktigt skitigt i en tvättmaskin men det blir det. Vattnet blev helt svart. Körde bara tabletterna i ett program på 90 grader. På kvällen beställde vi indiskt och bara myste. Och innan det så körde min kille ut mig ur huset en timme också så att jag fick ta mig iväg till gymmet. Det var välbehövligt. Han är bäst.

Önskar er en fin kväll! Vi hörs mer imorgon och då ska jag svara på alla era kommentarer med. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Men vilket mysigt ställe. Skulle också köpt några ljuslyktor där. Men ska beställa från sidan du tipsade om. Jag kommer tycka mörkret är mysigare med fina lyktor. Ha det bra på resan och stor kram. 😊😇

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish