Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite mer bilder

Här kommer lite mer osedda bilder från min mobil! Detta är från Barcelona =) Älskar den staden och älskar ihjäl mig i min kille. Känns som att varje dag är en dröm och jag är bara lyckligast i världen på precis alla fronter.

Kommentarer

  1. Jennifer

    Så kul att få följa er resa! Vad fina tights du har på dig på bilderna, vad heter färgen? 😍 hittar dom inte på hemsidan.

  2. Elin

    Det vore kul att se dig mer! Typ vanliga bilder som nu men där man ser dig om du förstår? 😅 Tycker du har en BANGING body och dream-ass, men det känns som att det ända vi får se på dig är dig bakifrån eller från sidan med posering och massa hår mest 😶 Vill verkligen inte att det tas som trolling, tycker verkligen du är skitsnygg och vet att du har sagt förut att du inte känner dig så bekväm framför kameran – Bara en läsares önskan att se dig mer, det blir så mycket mer relaterbart när man ser personen bakom inläggen! ☺️ hoppas att du tar det på rätt sätt, verkligen ingen shaming eller hat!! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish