Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Vidare mot Västerås

Hej fina!

Nu ska vi hämta ut vinterdäck till en av våra bilar här i Stockholm och sedan ska vi vidare till Västerås. Har plåtat samarbete för Hunke Möller hela förmiddagen och det blev faktiskt riktigt bra! Min kille är så duktig på att fota. Tänk att han är min man om typ tre veckor och att vi kommer ha samma efternamn, så sjukt.

Blev god frulle i vanlig ordning på detta hotell med. Vår första lilla resa ihop gick faktiskt till just detta hotell så det är en speciell känsla att komma hit tillsammans.

Önskar er en fin fredag! Stor kram/G

Kommentarer

      1. Diana

        Herregud ullrika chilla, ingenstans har gabriella skrivit att hon köpt just detta setet från hunkemöller även om jag och du vet att nästan alla hennes underkläder kommer därifrån så betyder det inte att ALLA vet om det…

      2. Maria

        Amen herregud på dig med! Jag skumläste , har du aldrig gjort det o missat något nån gång i hela ditt vuxna liv ? Hoppas du får en bättre dag idag för det behöver du 🤗🤗🤗

  1. Sofie

    Du är så jävla snygg! 🔥 en fråga, slutade du snusa innan och efter bröstoperationen? Jag ska operera mig i december men det tar emot att sluta snusa i några veckor.. 😅 Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish