Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

En liten svamp

Tyckte att denna korg var så fin och passar så bra in med resten av inredningen i Jolies rum. Hon älskar lera så hon ska få flytta upp lite av det vi har i lekrummet till övervåningen så att hon kan pyssla med den på sitt rum. Och denna svamp blir en perfekt förvaring till den!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss