Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Dagen med stort D

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår jättebra men var vaken för sent inatt så är trött. Idag är dagen med stort D och jag blir min killes fru = han blir min man och jag kan inte kalla honom ”min kille” längre. I eftermiddag ska vi tatuera oss, träna och bara mysa. Imorgon åker vi söderut för jobb och lite annat.

På tal om tatueringen så blir jag helt rörd av tanken på vad han ska göra för mig och var. Kommer vara så otroligt synligt konstant! Jag ska faktiskt också göra hans namn på ett ställe där jag redan påbörjat med bokstaven + en till liten grej. Ska visa er sen när dom sitter på plats! =)

Igår kväll skulle vi egentligen träna men slutade med att vi köpte bullar och julmust och såg serie hela kvällen.

Jolie ritade denna fina teckning till mig under lördagsmorgonen!

Julpysslade med denna adventsljusstake.

Handlade lördagsgodis mellan jobb. Har varit så fullt upp i helgen och jag och Z konstaterade igår att vi har gjort det väldigt bra då barnen har varit aktiverade och glada, vi har fått sjukt mycket gjort + knappt tjafsat alls med varandra trots lite sömn och lite vab mitt i veckan.

När vi åt middag så sprang det förbi massor med tomtar då det var någon form av springtävling (?) i stan. Barnen skrattade så mycket och tyckte att det var såååå roligt.

Min lilla tjej!

Och min.. man! Så sjukt att han är det idag på riktigt och att jag ska heta Possler precis som han.

Lite bilder från vår lördag!

När min kille var ute i lördags så passade jag och barnen på att rensa upp bland deras pennor och göra plats för nya.

På söndagen blev vi barnfria då barnens pappa ville ha dom lite extra så vi passade på att jobba, äta och vila lite.

Blev god lunch!

Vi handlade lite storpack av saker vi behöver/äter/använder här hemma.

Hur fina!? Älskar mina killar!

Vi har kollat lite bilar med. Har haft lite strul nu på slutet med våra bilar och hade ett sammanbrott över hela bilsituationen som vi har nu i helgen med. Förhoppningsvis löser det sig snart!

Älskar denna julstjärna som barnen har i sitt lekrum!

Är det andra advent så är det!

Annars provade min kille lite kläder inför vigseln, vi planerade veckan lite och sen tog jag en dusch strax innan midnatt. Idag startar jag dagen med ett frisörbesök (för att fixa bröllopshåret!!) och ett telefonmöte med min bilsäljare. Sedan ska vi göra ett jobb, hämta ut tårtor, handla frukt och hämta upp barnen tidigt så att dom får vara med när vi gifter oss innan dom ska tillbaka till pappaveckan.

Stor kram och ha en fantastisk start på veckan/G

Kommentarer

  1. Denise

    Hejhej! En fråga som jag bara fick upp sådär ifrån ingenstans 🙈 Men du och Fjodor hade väl hund tillsammans? Vad hände med den? Grattis till giftermålet ❤️

  2. Lena

    För egen del skulle jag aldrig vilja tatuera in tex min killes/mans namn. Även om man just nu är galet kär så vet man faktiskt aldrig vad som händer. Det enda jag skulle kunna tatuera är mina barns namn.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish