Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

HUSET

Tänkte göra en liten punktlista med saker som vi har valt till huset så att ni får en lite bättre bild av hur det kommer att vara. Får frågor lite då och då om olika saker och förstår att det är svårt att hitta under kategorin som handlar om huset för att det är så många inlägg där nu.

HÄR kan ni se bilder på planlösningen, hur vi har placerat fönster osv. Vi har valt till extra stora fönster och vi har också valt till flera extra fönster då vissa väggar helt saknade fönster vilket kändes konstigt för oss.

HÄR kan ni spana in allt kakel och klinker som vi har valt. Tror det kommer att bli så himla fint och älskar att allt går ihop så bra i sin helhet.

HÄR kan ni se golvet vi har valt i hela huset samt en liten bild av hur köksdelen kommer att se ut. HÄR finns en ännu bättre bild av köket. Köket blev dyrt för oss och vi drog över med mer än 80.000 från standardbudget som man får hos Myresjöhus men just kök vill vi inte snåla med utan känna oss 100% nöjda med från dag ett. Vi har också valt till bra förvaring för bestick, porslin och annat. Smidiga lösningar, mycket olika fack, förvaring upp till taket där vi har överskåp och ovanför kyl/frys osv. Vi valde också en skitsnygg fläkt som vi är SÅ nöjda med. Hittar dock inga bilder på den på nätet..

– I tvättstugan har vi valt till en superfin diskho. Det var det tillvalet vi tvekade mest över då den kostade lite för mycket för att vara en diskho men till slut slog vi till på den ändå.

– Vi har valt till 2.70 i takhöjd på nedervåningen. Högt i tak är viktigt för oss båda. På övervåningen kunde man inte välja till det (om jag inte förstod helt fel + att huset nog blir jättehögt då, haha) så där blir det standard takhöjd. Men nedervåningens takhöjd känns viktigast ändå. Där vill vi ha öppet och luftigt.

– VI har valt till större tvättmaskin och större torktumlare samt ett annat vitvarupaket än standard i köket.

– Vi kommer att placera spotlights i kök, badrummen och hallen samt vår walk in closet. Vill inte ha det på några fler ställen då vi tycker att det lätt kan bli för mycket. Eller har jag missat något ställe där man verkligen känner att man vill ha det?

HÄR kan ni läsa om hur vi vill göra det fint på vår gård.

Har jag missat något? Vill ni veta något mer om något specifikt rum eller så? =)

Skärmavbild 2017-08-03 kl. 21.59.40

Såhär ser det ut för oss på ”husportalen” nu =) Sååå spännande! Vill bara att tiden ska gå fort fram tills november!

Kommentarer

  1. Nils Sjödin

    Mycket smakfullt o genomtänkt husbygge. De kommer verkligen o lysa upp i kvarteret. En fråga ang tilläggskostnaden på 600 tusen är den inräknad i 4.5 milj eller tillkommer den ??

  2. Ida

    Vi har precis byggt hus och ett val vi gjorde som vi är så sjukt nöjda med, är smygspottar! Vi använder i princip inga andra lampor, de är diskreta men ger fantastisk stämning när de tänds. Är det ett tillval jag skulle rekommendera, är det detta!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish